VDS - VPS Çekilişi

Arkadaşlar kazanan kişinin isteğine göre linux, debian, ubuntu, windows vs vds - vps her ne diyorsanız vericem özellikler çok iyi değil elimde bir sürü var ara ara yapıcam...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar kazanan kişinin isteğine göre linux, debian, ubuntu, windows vs vds - vps her ne diyorsanız vericem özellikler çok iyi değil elimde bir sürü var ara ara yapıcam böyle

1 GB Ram, 1 Çekirdek 2.50ghz işlemcisi var ona göre yok bu çöpmüş felan demeyin yoruma katıldım yazıp konuyu beğenip 2 kredi vermeniz yeterli 20 katılımcı olunca açıklayacağım.

Kredi verip vermediğinizi görebiliyorum çaqqallık yabmayın hadi

Katılım için kredi
[CHARGE=2][/CHARGE]

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Arkadaşlar kazanan kişinin isteğine göre linux, debian, ubuntu, windows vs vds - vps her ne diyorsanız vericem özellikler çok iyi değil elimde bir sürü var ara ara yapıcam böyle

1 GB Ram, 1 Çekirdek 2.50ghz işlemcisi var ona göre yok bu çöpmüş felan demeyin yoruma katıldım yazıp konuyu beğenip 2 kredi vermeniz yeterli 20 katılımcı olunca açıklayacağım.

Katılım için kredi
-=Stripped Content=-
katılıyorum kökanapi

Katılım için kredi
-=Stripped Content=-
katıldım

Etkinlik kategorisinin kurallarına uymadığın ve çekilişi gerçekleştirmediğin için kilit.

Çekiliş yaparken kurallara dikkat ediniz, her üyenin 1 kere uyarı hakkı var 2. olduğu taktirde uyarı puanı alır.

Çekiliş kategorisi kuralları:
Tıkla git.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,202Konular
3,276,615Mesajlar
317,110Kullanıcılar
zıbırtSon Üye
Üst Alt