Venom Dostum neden engellendi

Arkadaşım olan venom kardeşim bu gün engellendiğini gördü Peki ne yaptı venom arkadaşım buranın adını duyurmak için çabaladı. Şimdi arkadaşını savunma diceksiniz ama Daha dün...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşım olan venom kardeşim bu gün engellendiğini gördü
Peki ne yaptı venom arkadaşım buranın adını duyurmak için çabaladı.
Şimdi arkadaşını savunma diceksiniz ama Daha dün hack konusunda AYT ye karşı Spyhackerzi savundu ve parkta kavga etti ve diğerleriyle arasıbozuldu.Tek bir isteği var banlı hesabının açılması ve yaptıklarından çok pişman.Artık tam öğrenip gelecekmiş.Pişman olanı allah bile affeder.
Hadi @Mectruy @TolanK1 yapın be bir adamlık

Arkadaşım olan venom kardeşim bu gün engellendiğini gördü
Peki ne yaptı venom arkadaşım buranın adını duyurmak için çabaladı.
Şimdi arkadaşını savunma diceksiniz ama Daha dün hack konusunda AYT ye karşı Spyhackerzi savundu ve parkta kavga etti ve diğerleriyle arasıbozuldu.Tek bir isteği var banlı hesabının açılması ve yaptıklarından çok pişman.Artık tam öğrenip gelecekmiş.Pişman olanı allah bile affeder.
Hadi @Mectruy @TolanK1 yapın be bir adamlık
üzüldüm bro ama admin olsaydım açardım ama bir daha yaparsa kökten kapatırdım.

Kardeşim o banı dibine kadar hak etti.Şuanda başka forumlarda alay konusuysak venom'un yüzünden,geç bile kalmışız hesabını kaldırmakla.Bence en doğrusu yapıldı.

Kardeşim o banı dibine kadar hak etti.Şuanda başka forumlarda alay konusuysak venom'un yüzünden,geç bile kalmışız hesabını kaldırmakla.Bence en doğrusu yapıldı.
cyberizm felan bahsediyorsan kendileri zaten alay konusu , crack mrack gibi işleri yapıyolardı en son , kullandıkları tema bile imhatimi kopyası diye hatırlıyorum , venom un yaptıkları bu siteyi bağlamazki sonuçta sitede yönetici felanmı ? değil ? tahribat veya cw alay geçer bizimle anlarım ama cyberizm i kast ediyorsan baya güldürdün panpa.

**LAMERİZM** felan bahsediyorsan kendileri zaten alay konusu , crack mrack gibi işleri yapıyolardı en son , kullandıkları tema bile imhatimi kopyası diye hatırlıyorum , venom un yaptıkları bu siteyi bağlamazki sonuçta sitede yönetici felanmı ? değil ? tahribat veya cw alay geçer bizimle anlarım ama **LAMERİZM** i kast ediyorsan baya güldürdün panpa.
Kardeşim alay edilmemiz benim ve bizim umrumuzda değil zaten bizi durduk yere saçma saçma adamlarla yüz göz ediyor.Bak gördüğün gibi tahminimce **LAMERİZM** sansürü de venom olayından sonra oldu,olmadıysa bile biz niye durduk yere o adamların diline düşelim? Hiçbir sebep yokken böyle saçma bir video çekip ve o videoyu kaç kere kaldır dememize rağmen kaldırmamakla kendisinin ban fermanını yayınlamış oldu,gereken yapıldı..ve onu geçtim bu videoyu durduk yere golgeler'den niye zone alır bir insan? Adam demiş yok dostum sizin tanınmanız için öyle şeyler yaptı felan bizi zaten bilen biliyor prime ihtiyacımız yok.

Yo ben inceledim
Kardeşim alay edilmemiz benim ve bizim umrumuzda değil zaten bizi durduk yere saçma saçma adamlarla yüz göz ediyor.Bak gördüğün gibi tahminimce **LAMERİZM** sansürü de venom olayından sonra oldu,olmadıysa bile biz niye durduk yere o adamların diline düşelim? Hiçbir sebep yokken böyle saçma bir video çekip ve o videoyu kaç kere kaldır dememize rağmen kaldırmamakla kendisinin ban fermanını yayınlamış oldu,gereken yapıldı..ve onu geçtim bu videoyu durduk yere golgeler'den niye zone alır bir insan? Adam demiş yok dostum sizin tanınmanız için öyle şeyler yaptı felan bizi zaten bilen biliyor prime ihtiyacımız yok.
Dememişsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,738Konular
3,270,851Mesajlar
316,045Kullanıcılar
ahmetauddSon Üye
Üst Alt