Visual Basic mi C++'mı?

Selamun Aleyküm. Açıklama: Şimdi ise biraz Visual Basic biliyorum ama bana bi arkadaş Visual Basic'in eski bir dil olduğunu, kimsenin kullanmadığını, daha modern dillere...

Selamun Aleyküm.

Açıklama:
Şimdi ise biraz Visual Basic biliyorum ama bana bi arkadaş Visual Basic'in eski bir dil olduğunu, kimsenin kullanmadığını, daha modern dillere bakmam gerektiğini söyledi.

Ben de bu arkadaşın sözünü dinleyerek farklı yazılım dillerini araştırdım. Önceki açtığım konumda "c++'mı yoksa c# mi?" diye sormuştum. Ancak kararımı verdim, c++ öğrenmek istiyorum.

Sorularım:
1-) Sizce bu arkadaş Visual Basic konusunda dedikleri hakkında ne kadar doğru söylemiş?
2-) Visual Basic'mi yoksa C++'mı. Eğer siz "Tabiki de C++" derseniz benim için anlamsız olacaktır. Daha açıklayıcı olarak "Visual Basic ile ... yapabilirsin ancak ... yapamazsın" gibi açıklarsanız daha iyi olur benim için.

Basic dili güzel ve kolay bir dildir. Kolayca istediğin programı yaza biliyorsun. Eski bir dil değil. Eğer bu dil hariç başka bir dil daha öğrenmek istiyorsan önerim python ve ya perldir. Python 3 öğren tavsiyemdir ;)

Basic dili güzel ve kolay bir dildir. Kolayca istediğin programı yaza biliyorsun. Eski bir dil değil. Eğer bu dil hariç başka bir dil daha öğrenmek istiyorsan önerim python ve ya perldir. Python 3 öğren tavsiyemdir ;)
Önemli olan bir dilin güncel olmasıdır. Ona bakarsak cs 1.6 18 senelik oyun ama güncel olması nedeniyle hala seviliyor ve oynanıyor. Bir de 2017 yılında çıkmış, ancak sevilmeyen bir oyunu düşünsene. Ben aynı buna benzetiyorum olayı.

Önemli olan bir dilin güncel olmasıdır. Ona bakarsak cs 1.6 18 senelik oyun ama güncel olması nedeniyle hala seviliyor ve oynanıyor. Bir de 2017 yılında çıkmış, ancak sevilmeyen bir oyunu düşünsene. Ben aynı buna benzetiyorum olayı.

senin sevmediğin oyunun hastası olanlar da var ama bir de öyle düşün. Modern dil derken sen hangi dilden bahsediyorsun? Ben kendi düşüncemi yazdım python 3 ve visual basic öğrene bilirsin ben bunlarla işlerimi hallediyorum

131,803Konular
3,271,524Mesajlar
316,245Kullanıcılar
Üst Alt