Visual Basic nasıl öğrenebilirim?

Merhabalar. İnternette visual basic eğitim videoları var. Ancak bazı kişiler kodları yazıyor geçiyor. Açıklama yapmıyorlar. İnternetten parça parça öğrenmek istemiyorum, onun...

Merhabalar. İnternette visual basic eğitim videoları var. Ancak bazı kişiler kodları yazıyor geçiyor. Açıklama yapmıyorlar.
İnternetten parça parça öğrenmek istemiyorum, onun yerine bir set olarak nereden öğrenebilirim. Baştan sona herşeyi öğreten site, video gibi şeyler arıyorum. Kitap olmazsa iyi olur kitaptan sıkılırım.

dostum internetteki adamlarin çoğu yarak kürek egitim veriyor devami gelmiyor yada amk mikrofonla pirtili konuşuyo sesi at yarra gibi ders veriyo git udemyden izle parayla al 25 tl civari.

dostum internetteki adamlarin çoğu yarak kürek egitim veriyor devami gelmiyor yada amk mikrofonla pirtili konuşuyo sesi at yarra gibi ders veriyo git udemyden izle parala al 25 tl civari.
İşte tam aradığım cevap. Adam bi "visual basic serisi" diye bi video serisi başlatıyor, birkaç video atıp seriyi devam ettirmiyor.
Ben de parça parça öğrenmek yerine tek bir yerden herşeyi tek tek, sırayla öğrenmek istiyorum. Şu an için eğiitm kaynaklarına para vermek istemiyorum. Çünkü bu işi bırakırsam param boşa gitmesin. Şu an için ücretsiz kaynaklar olursa iyi olru. Eğer bu işte ilerlersem ücretli kaynaklara da bakarım.

İşte tam aradığım cevap. Adam bi "visual basic serisi" diye bi video serisi başlatıyor, birkaç video atıp seriyi devam ettirmiyor.
Ben de parça parça öğrenmek yerine tek bir yerden herşeyi tek tek, sırayla öğrenmek istiyorum. Şu an için eğiitm kaynaklarına para vermek istemiyorum. Çünkü bu işi bırakırsam param boşa gitmesin. Şu an için ücretsiz kaynaklar olursa iyi olru. Eğer bu işte ilerlersem ücretli kaynaklara da bakarım.
aslinda türkce kaynaklara bakmicaksin kardeşim ingilizce olcak ah ah. sikeiym böyle egitim sistemini 4. siniftan ingilizce ögretiyorlar uni 5'teyim daha konusamiyorum

aslinda türkce kaynaklara bakmicaksin kardeşim ingilizce olcak ah ah. sikeiym böyle egitim sistemini 4. siniftan ingilizce ögretiyorlar uni 5'teyim daha konusamiyorum
Şu an için türkçe kaynaklara bakmaktan başka çaremiz yok. Visual basic'in kursu var mı? kurstan kastım gittiğin bir kurs, internetten değil.

131,832Konular
3,271,803Mesajlar
316,333Kullanıcılar
Spyckn231Son Üye
Üst Alt