14 YASİNDA GELİP METHOD SATİYORSUN KAFANI SIKERIM SENINAmK aptali instada öyle gözüküyordu ne bileyim 3-4 kisisiniz saglamsnz zaten ban yicem suçsuz yere büyük ihtimalle de adminlere güveniyorum ben
14 YASİNDA GELİP METHOD SATİYORSUN KAFANI SIKERIM SENINAmK aptali instada öyle gözüküyordu ne bileyim 3-4 kisisiniz saglamsnz zaten ban yicem suçsuz yere büyük ihtimalle de adminlere güveniyorum ben
MEthod fixlenince mesajlar silinmdi ondan önce silindi aq teldeyim düzgün yazamiyorm daBANA GARANTİ VERDİN SONRA BAKTIN METHOD FİXLENDİ MESAJLARI SİLDİN SONRA KAYDEDİLENLERİ SİLECEKTİM BAHANNESİYLE GELDİN + OLARAK VERİLERİ DIŞARI AKTARA MESAJLAR ORTAYA CİKAR DEDİN MESAJLAR ORTADA YOK?
YA sikerim olmayan beynini bak aq salağı küfürsüz konuşamiyormusun14 YASİNDA GELİP METHOD SATİYORSUN KAFANI SIKERIM SENIN
KARDEŞİM MESAJLARI METHODU ATTIKTAN SAATLER SONRA SİLDİN AMKMEthod fixlenince mesajlar silinmdi ondan önce silindi aq teldeyim düzgün yazamiyorm da
LA COCUK 14 YASİNDASİN SESİMİ CİKARTMİYORUM BYPASS'A ERROR DİYECEK KADAR MALSAN NAPAYIM SANA IQ YOKSUNUYA sikerim olmayan beynini bak aq salağı küfürsüz konuşamiyormusun
caps kapasana kardeşimLA COCUK 14 YASİNDASİN SESİMİ CİKARTMİYORUM BYPASS'A ERROR DİYECEK KADAR MALSAN NAPAYIM SANA IQ YOKSUNU
+ Olarak rus zaten dedi scripti sildim kim yedeklediyse istediği gibi kullansın dedi bilmiyor rusun scripti 350 k req atiyor@rus un scsine boktan diyor![]()
3. sahislar konuya girmesin !caps kapasana kardeşim