Kendisi Twitter hesap kapatabilecegini söyledi. İlk 150tl gönderdim daha sonra para gelmedi diyip yalan attı ve 150 tl daha istedi. Ben de sitede yetkili üye, sonuçta dolandirmaz dedim. Daha sonra hesabı kapattım deyip engelledi.
YazdımBana ödemeyi nereden aldı çabuk söyle annesine babasına ulasicam Hemen ? Çünkü bu köpek herif beni dolandırılicik ile suçlamıştı bana ulaş Instagram cihanvearkadaslari
soğuk su içKendisi Twitter hesap kapatabilecegini söyledi. İlk 150tl gönderdim daha sonra para gelmedi diyip yalan attı ve 150 tl daha istedi. Ben de sitede yetkili üye, sonuçta dolandirmaz dedim. Daha sonra hesabı kapattım deyip engelledi.
Yapacak bişey yok bu çocuk başka birilerini dolandirmasinsoğuk su iç
Geçmiş olsun bu hafta bu kişi hakkında açılan benle birlikte ikinci konu @Priv4teYapacak bişey yok bu çocuk başka birilerini dolandirmasin
@İbrahim Köksal sorabilirsiniz isim aynıdır geçen aynı isme ödeme almıştı

Adam yollamış mk
Ekli dosyayı görüntüle 21963@İbrahim Köksal sorabilirsiniz isim aynıdır geçen aynı isme ödeme almıştı
Ayriyetten ininalde istiyor
Ekli dosyayı görüntüle 21965
Arkadaşın ininal barkodunu sorguladim zaman
Barkodu 4011240054186
Aynı işime çıkıyor haberiniz olsun
Ekli dosyayı görüntüle 21966
Ya arkadaşa parayı iade geçer ya evine dava kağıdı gelir yada annesi tarafından incinir haberiniz olsun

hiç 150 transfer yapmadı bugün başka müşterimden gelen para onu da kanıtlarımAdam yollamış mk
Para nasıl gelmedi abicim bı fotoğraf atsın benim attığım gözüküyorarkadaş ödeme yapacağını iddia ederek oyaladığı için içimden " sikerim senin işlemini " deyip engellemek geldi papara sahibi arkadaşı deşifre etmiyorum lakin forum içi tiki olan güvenilir biridir o da para gelmediğini söylüyor
+ Olarak konuyu bilmiyorum o yüzden yorum yapmıyorum
evet ödemeyi yapan arkadaş aynı
attım kardeşimPara nasıl gelmedi abicim bı fotoğraf atsın benim attığım gözüküyor
ee bana bugün gelenlerle alakası yok?İninale mail attım ininal mi yalan söylüyor?
+ Hesabı kapattım diyip engel attın?
3 dakikada aynı maili yaparım sana+ olarak hesabı kapattım diyip engel atmışsın ininalın attığı mail de senin barkoduna paranın gönderildiğini doğruluyor.
Dekontlar duruyor, artı olarak hesabı kapattım diyip engel attın, başta dekont bile yeter diyip sonra ödeme gelmediği için kapamadim dedinee bana bugün gelenlerle alakası yok?
Tarih yine eskiBu da ilk attığım zaman