VULNFLOW (Her sitede zafiyet bul)

🚀 Vulnflow v1.0.9 – 2026 son sürüm olan bu tool ile zafiyet bulamadığınız site kalmayacak Arkadaşlar ciddi söylüyorum bu tool çok büyülü bir şey, kesin güvenli dediğiniz bir...

🚀 Vulnflow v1.0.9 – 2026 son sürüm olan bu tool ile zafiyet bulamadığınız site kalmayacak

Arkadaşlar ciddi söylüyorum bu tool çok büyülü bir şey, kesin güvenli dediğiniz bir linki verin %99.9 CVE tespiti yapar

Vulnflow, tüm web sitelerinde derinlemesine analiz yapabilen, gelişmiş zafiyet tespiti için tasarlanmış güçlü bir araçtır.
Bunu diğer toollardan ayıran şey hedef sistemleri yüzeysel değil, katmanlı şekilde analiz eder. Gizli kalmış zafiyetleri ortaya çıkarır.
Bu sayede google.com bile en uç noktasından elbet zafiyet yakalayıp size raporlayacaktır. (ABARTMIYORUM)
Her sitede mutlaka bir zafiyet çıkarır, mutlaka diyorum çünkü kimsenin bilmediği zafiyetleride test ediyor, öyle SQL,XSS gibi bilindik zafiyetler değil, IP, port bağlantısı üzerinden brute force yapıp hedefte uzaktan komut çalıştırma tarzı işler yapıyor

zafiyet bulamayacağı site yok instagram, whatsapp, youtube sitelerinde bile kritik açıklar raporluyor, denendi onaylandı

💡 Kimler için?

• Pentester’lar
  • Bug bounty avcıları
  • Siber güvenlik meraklıları
⚠️ Not: Bu araç yalnızca yetkili testler ve etik kullanım içindir.

🔥 Vulnflow ile sitelerdeki açıkları gün yüzüne çıkarın, hepsini bulun

GitHub: https://github.com/wqyigitpw/vulnflow

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
132,610Konular
3,282,678Mesajlar
317,819Kullanıcılar
ygzmerin43Son Üye
Üst Alt