Wakka-Wiki (1 Viewer)

Status
Not open for further replies.
Joined
Sep 16, 2018
Credits
0
Rating - 0%
Wakka Wiki Açığı Basit Bi Exploit İle Wakka Wiki Açığı Olan Sitenin Admin Paneline Direk Erişmemizi Ve Sitenin Wakka Wiki Açığı Olan Sayfasında Değişiklikler Yapmamızı Sağlar Ama Sitenin Ana Sayfasına Erişemeyiz. Upload Açığı Gibi Düşünün Aynı Sayılır..
 

Kare 

Kare Kurt
Joined
Jun 27, 2017
Credits
167
Rating - 0%
Bilgi için teşekkürler başka bi konuya baktım inurl:wakka.php?wiki= dorkuylada açıklı siteleri bulup sonuna /edit eklerseniz deface edebilirsiniz
 
A

Anarchosa

Birşeyi biliyorsan tam anlat bilmiyorsan bilene kadar sus. Son açtığın konulara bakıyorum nerdeyse hepsi üstün körü anlatılmış şeyler. Yeni başlayan biri konunu okusa açığı sadece üstün körü anlayacak. Xss ile ilgili açtığın konuya bakıyorum ortada xss ile ilgili üç aşamayı da göremiyorum. Ortada sniffer falanda değinmemişsin bile. Ne bi dork vermişsin ne de bu açığın nasıl oluştuğunu.
Sql ile ilgili açtığın konuya bakıyorum ne ortada manuel sql işlemleri var ne de sqlmap işlemleri. Şuanki üstte açmış olduğun wakka wiki zaten tamamiyle gereksiz birşey olmasına rağmen onu bile yarım yamalak anlatmışsın.

Post kasımı sebebiyle açtığın tüm gereksiz konularını kilitleyecem artık.
 
Last edited by a moderator:
Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread

Top