Warez script nedir ? warez script döküman (1 Viewer)

Joined
Dec 1, 2017
Credits
40
Rating - 0%

WAREZ SCRİPT NEDİR ? SPYHACKERZ İÇİN BİR MAKALE.

warez script nedir ve neye denir ? internet dünyasında yıllardır popilerliğini koruyan bu olgu günümzüdede sitelerin bu yöntem ile hit gelir kazanmasını sağlıyor. Bir insan neden warez script'e yönelir ? tabiki para ödememek ve başkalarının ücretli kullandığı scripti o ücretsiz warez şekilde kullanıp bundan bir nevi zevk alması diyebiliriz.

Warez birçok kategoriye ayrılır bunlar video dosyaları , program dosyaları , resim dosyaları gibi üst ve alt kategoriler şeklinde sıralanır gider ,warez scriptler bir çıkar uğruna ele geçirilip piyasaya sürüldüğü için orjinali ile karşılaştırınca bir takım sorunlara rastalanbilir , bu sorunlar bazen kısmi bazen ise komple çalışmayacak şekilde genel olarak olabilir. Warez dosyaların içine backdoor konulmuş olabilir ve çoğu kez bu backdoorları alt seviye internet kullanıcıları asla tespit edemez ! heleki php warez scriptlerin içine eklenmiş backdoor düzeneklerini asla fark edemezler , bunları farketmesi için orta seviye php bilmesi gerekiyor kullanıcının.

Warez scriptleri yayınlamak için birçok warez forum sitesi mevcuttur ! ancak birçoğu işin dozunu kaçırdığı için yasal süreçlere denk gelip tası tarağı toplayıp gitmektedir , patentli dosyaları wareze sunmak yasalarca ülkemizde suç teşkil etmektedir ! bilgilendirme amaçlı yazdım herkezin aklında bulunsun.

Warez dosyanın sahibi scriptini yada programını patentleyip ve akabinde vergi dairesine bunun üzerinden kazanç sağladığını belirtip her satışı başına fatura kesip vergisini ödemiyorsa , o dosya anonimdir yani asla sahipliğini ispatlayamaz hak talep edemez ! çünkü bu tür ürün üzerinden gelir elde ettiği için suçlu durumdadır zaten bu durumda olanlar dosyaları wareze düştüğünde pek umursamazlar yapacak birşeyleri yoktur (hakkım haram olsun) gibi sözler dışında.

İndirilen warez dosyalarını herzaman kontrol ve koloçan edin , bir bakın hangi dosyalar en son nezaman değiştirilmiş ? o değişim yapılan dosyaları açın ve bakın içine birşeyler eklenmişmi ? https://www.spyhackerz.com/forum/ gibi güvenilir siteler dışında indirdiğiniz birçok siteye dikkat edin çünkü %90'ı kötü niyetlidir ve başka çıkarları için o dosyaları public etmiştir.

Parasını ödeyip sonra aldığı dosyayı wareze çıkaran kişilerin sayısıda oldukça fazladır , o public ettiği dosyadan elde edeceği hitin idediği lisans parasından çok daha fazla olduğunu hesap etmiştir muhtemelen.

Bu tür warez scriptleri arayanlar genelde Google.com arama motorunu kullanırlar veya bilindik bir torrent sitesi üzerinden'de aramalar oldukça yoğundur.
Warez sitelerinin kullandığı title başlıklar aşağıdadır , genelde bu tür başlıklar ile kulllanıcıları sitelerine çekmektedirler

Warez Scriptler & Temalar
Warez Download, Php Script ve Asp Script, Çeşitli Scriptler
Warez Alemin Hocaları | Script Cenneti
Ozel Scriptler / Premium Scripts
Program, Film, Oyun indir
Warez Script Kullanımı
Dev Warez Script Arşivi
php warez script
warezturkey
nulled script
warez scriptler
warez script download
warez script forum
warez script kullanmak
warez script indir


Gördüğünüz gibi dikkat çekmek için herkez ellerinden geleni yapmış görünüyor , buda bu sektörün ne denli büyük olduğunu gösteriyor.
 

Users who are viewing this thread

Top