Web sitesi kuracağım

Rating - 0%
Merhaba dostlarım web sitesi açacağım nekadar hack bilgimiz olsada sizinde değerli önerilerinizi almak istedim web script, web tasarım, backlink seo optmizasyon tarzı site kuracağım hangi hosting firmasından almamı önerirsiniz ve hangi sunucu sağlamdır

ZerOne 

EVIL
Rating - 0%
Bunların hepsi internette arayıp bulabileceğin bilgiler ?

B

BlackDewil

Bunların hepsi internette arayıp bulabileceğin bilgiler ?
Hangi host firmasının sağlam olduğunu internetten araştırarak mi öğreniyon sen kardeş? Ona bakarsan natro , isim tescil çok güvenli. Terslemeyin şöyle yeni adamları.

Host olarak godaddy alabilirsin ama eğer kendin kurmak istersen vultr'den sunucu alıp kendin de kurabilirsin.

Rating - 0%
Yorumun için teşekkür ederim sunucu daha mantıklı ama ilk olarak bir host kuracağım ozaman godady'den teşekkürler. Tabi bilgim yok değil çok kurdum fakat yinede önerilerinizi almak istedim teşekkürler

Tekdost 

Yırtıcı
Rating - 0%
Bu soruları sormandan anlaşılıyorki webmasterlik konusunda pek bir bilgin yok tabiki herşeyinde bir başlangıcı var natro isimtescil bunlar palavradan firmalar bunların sorunları ile uğraşmaktan bu işten soğursun hem yüksek ücret ödersin hemde karşılığında beşpara etmez ürün alırsın godadyde artık problemli webmaster forumlarında dolaş orada onlarca hizmet verecek firma var

ZerOne 

EVIL
Rating - 0%
Hangi host firmasının sağlam olduğunu internetten araştırarak mi öğreniyon sen kardeş? Ona bakarsan natro , isim tescil çok güvenli. Terslemeyin şöyle yeni adamları.

Host olarak godaddy alabilirsin ama eğer kendin kurmak istersen vultr'den sunucu alıp kendin de kurabilirsin.
Ben onu terslememek ben ona demek googlede aramak daha çok içerik çıkmak. ben host firma googlede aramak öğrenmek iyi sonuçlar almak.

Rating - 0%
Googlenin search console, wordpressin yoast seo gibi webmaster ve SEO araçlarını deneyebilirsin. Siteden para kazanmayı amaçlıyorsan daha fazla ziyaretçi için backlink falan alabilirsin

131,623Konular
3,269,811Mesajlar
315,617Kullanıcılar
241412142124Son Üye
Üst Alt