webmail-instagram takas

elimde yaklaşık 10-20 adet farklı şehirlerden final okullarına ait webmail hesabı var ebedi çekilmiş mavi tikli bir hesapla takas edebiliriz.

elimde yaklaşık 10-20 adet farklı şehirlerden final okullarına ait webmail hesabı var ebedi çekilmiş mavi tikli bir hesapla takas edebiliriz.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Final mail hesaplarını instagramci adam ne yapsın? Azıcık mantıklı düşünün ve mavi tikli hesap istiyorsun kusura bakma da kimse sana vermez.

Final mail hesaplarını instagramci adam ne yapsın? Azıcık mantıklı düşünün ve mavi tikli hesap istiyorsun kusura bakma da kimse sana vermez.
kanki bence sen azıcık mantıklı düşün en basit örneklerden biri belki adamın okuduğu finalin mailini vericem? gireceği deneme sınavlarından tut ders sınavlarına neredeyse her şeye erişebilir ve tikli hesabın verilip verilmeyeceği de sana kalmadı ilgilenmiyosan boş boş dolanacağına çık konudan XD

kanki bence sen azıcık mantıklı düşün en basit örneklerden biri belki adamın okuduğu finalin mailini vericem? gireceği deneme sınavlarından tut ders sınavlarına neredeyse her şeye erişebilir ve tikli hesabın verilip verilmeyeceği de sana kalmadı ilgilenmiyosan boş boş dolanacağına çık konudan XD
boş yapma kardeşim alan olmaz o kadar içerik var sitede

Adamın girdigi sınavları neden mail hesabina atsın ki final? Instagramci adam ders çalışmaz 7/24 mail, dm, wp basar boş yapma bence :d

Adamın girdigi sınavları neden mail hesabina atsın ki final? Instagramci adam ders çalışmaz 7/24 mail, dm, wp basar boş yapma bence :d
finalin deneme sınavlarının çoğu adanada bulunan final merkezinden geliyor ve bu merkez sınavı dağıttığı final şubelerine cevap anahtarını mail ile yolluyor bide senin tanımına göre instagramcı adam geleceğe dair herhangi bir hedefi olmayan berbat bir öğrencilik sürüp üni kazanamayıp veya hakkariyi kazanıp hayatının geri kalanını 1-2 senelik eğlence için abilerinden ezberlediği phishingi 7/24 kopyala yapıştır yapma uğuruna mahveden eleman oluyor doğru anladıysam ki bence tüm yaşamı bundan ibaret olan pek insan yoktur senin gibi 1-2 tanedir anca

Ben 7/24 mail basmıyorum oturdugum yerden sunucu basıyor dersime vs. de her şeyi planlı yapıyorum dediğim şey sadece mizahdı mizahdan da anlamiyorsan hiç psikologa falan gitme direk 1nt1har et psikoloğun psikoljisini bozarsin amk
lafının sonuna boş yapma yazmışsın onu neden yazdın knk sonuçta yazdıkların mizah amaçlı ve doğru değilse ben boş yapmamış, mantıklı konuşmuş oluyorum neyse ya official sunucu basıcı phishing master_31coder instagram patlatıcı lusy abim diyosa hemen yaşamıma son vermem lazım

lafının sonuna boş yapma yazmışsın onu neden yazdın knk sonuçta yazdıkların mizah amaçlı ve doğru değilse ben boş yapmamış, mantıklı konuşmuş oluyorum neyse ya official sunucu basıcı phishing master_31coder instagram patlatıcı lusy abim diyosa hemen yaşamıma son vermem lazım
önce mizah yaptım sonra ciddi oldum kardeşim şimdi anlayabildin mi ne demek istediğimi?

önce mizah yaptım sonra ciddi oldum kardeşim şimdi anlayabildin mi ne demek istediğimi?
abi bir dahaki sefere gülücüğü boş yapma cümlesinden önce koyda anlayabiliyim benim işimi kolaylaştır biraz bu islerde yeniyim insallah senin gibi bir hacker olabilrim gercek maf olduğum anlaşılsın diye official falan yazıyım mı nickin yanına

133,504Konular
3,282,494Mesajlar
319,142Kullanıcılar
z4na1Son Üye
Üst Alt