Coinli WhatsApp basanlar için kapanan wp açma

WhatsApp basıyorsanız işinize yarayabilir coini mümkün olduğunca düşük tutmaya çalıştım KAPANAN WP AÇMA: Bu Taslak İle Kendi +90 numaramı ve bir çok numarayı açtım eğer...

SpyCoin istenen konu
WhatsApp basıyorsanız işinize yarayabilir coini mümkün olduğunca düşük tutmaya çalıştım
[CHARGE=250]
KAPANAN WP AÇMA:

Bu Taslak İle Kendi +90 numaramı ve bir çok numarayı açtım eğer çalışmazsa kendiniz taslağa farklı şeyler ekleyin ve o şekilde gönderin.

ilk olarak sıfırdan gmail açın isim soy isim şeklinde, daha sonra oluştur kısmına gelin.

Kime : [email protected]

Konu : Whatsapp Hesabım Hakkında, Yasaklandı. (Bunu da değişebilirsiniz örneğin Whatsapp Hesabım Yasaklandı, Yardım. Şeklinde de olabilir.)

Taslak : Merhaba Sevgili Whatsapp Ekibi Hesabım kısa süre önce yasaklandı fakat nedenini çözemedim Hesabımın Aktive edilmesi için gerekli şeyleri yapmaya hazırım. bu tür bir hatayı düzeltmem lazım aksi takdirde yeni bir hat almak zorunda kalacağım. Bu duruma düşmek istemiyorum hesabımın tekrar aktive edilmesini talep ediyorum. Teşekkürler Whatsapp Ekibi. Telefon Numaram: +90 xxx xxx xx xx

Not : Telefon numaram kısmında numaranızı birleşik yazmayın örnek olarak +90 555 555 55 55şeklinde yazın.
[/CHARGE]

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
132,225Konular
3,277,450Mesajlar
317,224Kullanıcılar
niwecnoSon Üye
Üst Alt