Whatsapp Ebedi Hesap Kapatma

Merhaba Gençler Bugün sizlere nasıl whatsapp ebedi hesap kapatılır onu göstericem. [/HIDETHANKS] Whatsapp Kapatma Metodu ----------------------------------------------------...

Merhaba Gençler

Bugün sizlere nasıl whatsapp ebedi hesap kapatılır onu göstericem.
[/HIDETHANKS]
[CHARGE=20]

Whatsapp Kapatma Metodu
----------------------------------------------------
Selamlar Dostlar Ben ReborN
WhatsApp hesap kapatma Method ile karşınızdayım.

Başka yerlerden bir sürü bilgiler topladım ve hepsini bir araya getirip daha kısa ve detaylı hale getirmeye çalıştım.
Umarım işinize yarar dostlar,iyi okumalar:

Ilk önce yapmamiz gereken kendi WhatsApp hesabımızdan çıkış yapmamız.Bunu yaptıktan sonra karşımıza kayıt ekranı gelecektir.
Burada kurbanınızın numarasını giriyorsunuz ve devam ediyorsunuz.Bunu yaptiktan sonra sizden numaranızın onaylanması istenilenecektir.
Aşağıda SMS Gönder ve Ara seçeneklerini göreceksiniz.

1- SMS Seçeneğine tıklıyoruz,daha sonra bize 1 dakika veya da 30 saniye bekleme süresi verilecektir.
Bu süre geçtikten sonra numaraya yeniden SMS atıyoruz.
Max 12 saat süre verilene kadar SMS atma seçeneğine tıklayip Spam yapıyoruz.
12 saat bekleme süresi aldıktan sonra ise bu sefer Ara seçeneğine tıklıyoruz.
Aynı yöntemi yine yapıyoruz ve Ara seçeneğine tıklayıp yeniden Spamlıyoruz.
En sonunda yine 12 saat bekleme süresi alacağız.

2-Bunlari yaptık ve WhatsApp'ı kapattık.
Aradan 12 saat geçtikten sonra yeniden bu 2 seçenegi Spamlamaya devam ediyoruz.
En sonunda ise Kalıcı olarak Engellenmiş oluruz.
Şimdi ise geldik asıl kısıma.
Tarayıcımızdan https://www.whatsapp.com/contact/ adresine gidiyoruz ve kurbanımızın numarası ile kullandığı telefon modelini giriyoruz.
En sonda ise WhatsApp'a ileti gönderiyoruz,ileti kısmında ise bu metini yazıyoruz.
Merhaba WhatsApp Ekibi.

Bundan 1-2 gün önce Telefonum çalındı,içerisinde bana ait özel mesajlar ve fotoğraflar bulunmakta,lütfen WhatsApp hesabımı kapatınız.
Merhaba Sayın WhatsApp Ekibi.

İlgi ve desteğiniz için teşekkürler

Telefon numarası
3-Bunları yaptıktan sonra mesajımızı gönderilecektir ve en az 15 saat içerisinde hesap kapatılacaktır.
Eğer hesap kapatılmazsa aradan 1-2 gün geçmesini bekliyoruz ve mesajımızı yeniden iletiyoruz.
Böylelikle kurbanımız hesabı yeniden açmak istediği zaman SMS ve Ara'ma seçenegini kullanacaktır, ama biz Spam yaptığımız için kalıcı olarak engellendik hatırlarsanız,
o yüzden Onay kodu gönderilmeyecektir ve Ebedi olarak hesap kapatılmıştır.[/CHARGE]

Kanka aynısını yapıyorum benden fatura istiyor. Shop yapıp atıyorum bu sefer cevap gelmiyor. Sence bir yöntemi var mı?

131,877Konular
3,272,215Mesajlar
316,456Kullanıcılar
Üst Alt