Whatsapp ebedi kapatma method

Gençler bu whatsapp ebedi kapatmak için gereken şeyleri yaptım -1 e kadar soktum.Daha sonra Whatsappa destek attım.Sahipliği doğrulamak için lütfen telefon faturanızın bir...

Ben böyle işlere zerre gıdım inanmıyorum insta kapatma methodu yok wp kapatma methodu bunlar zaman öldüren şeyler karşıdaki kişi size hakaret içeren mesajlar atması lazım ki o zmn belki kapanabilir tavsiyem boş beleş işlere uğraşma o hesap kapanmayacak

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Gençler bu whatsapp ebedi kapatmak için gereken şeyleri yaptım -1 e kadar soktum.Daha sonra Whatsappa destek attım.Sahipliği doğrulamak için lütfen telefon faturanızın bir kopyası veya sözleşme belgeleri bize gönderin diyor.Hayrına bi yardımcı olabilecek kral var mı ?

kapanırsa yöntemi atar mısın bro

Gençler bu whatsapp ebedi kapatmak için gereken şeyleri yaptım -1 e kadar soktum.Daha sonra Whatsappa destek attım.Sahipliği doğrulamak için lütfen telefon faturanızın bir kopyası veya sözleşme belgeleri bize gönderin diyor.Hayrına bi yardımcı olabilecek kral var mı ?
Telefonun faturalıyda onu pdf olarak indir pdf düzenleyicisinden bilgileri kurbana göre ayarla al sana gerçek bi telefon faturası

Ben böyle işlere zerre gıdım inanmıyorum insta kapatma methodu yok wp kapatma methodu bunlar zaman öldüren şeyler karşıdaki kişi size hakaret içeren mesajlar atması lazım ki o zmn belki kapanabilir tavsiyem boş beleş işlere uğraşma o hesap kapanmayacak
1 dakkada 2 numara kapattıgımı biliyorum
veyahut 2-3 saniyede kapattığım numara oldu
arkadas becerememis sadece iyi forumlar 👍🏻

132,041Konular
3,274,363Mesajlar
316,818Kullanıcılar
gerrehosSon Üye
Üst Alt