whatsapp hackleme mac adres ile (2 Viewers)

Chivasqx

Kronik, Düzeyde Psikopatım
Joined
Mar 19, 2020
Credits
221
Rating - 0%
View hidden content is available for registered users!
Bu eğitimde WHATSAPP HESABI NASIL HACK EDİLİRSİZ Mac dolandırıcılık saldırısı yoluyla whatsapp hesabını nasıl hackleyeceğinizi göstereceğiz.

Öncelikle bu prosedürün gereksinimleri şunlardır:

1. Cep Telefonu Köklü
2. Hedef Telefon 5 dakika boyunca
3. Busybox ve Terminal App android cihazınızda yüklü
4. Wifi Tarayıcı (eğer onun almak için hedefin telefon ulaşamazsanız / mac adresini ayarlar aracılığıyla)

TUTORIAL

1. WhatsApp'ı telefonunuzdan veya cihazınızdan kaldırın. Yöntemin sonunda tekrar yüklersiniz, ancak farklı bir şekilde yapılandırmanız gerekir ve bunu doğru bir şekilde yapabileceğinizden emin olmanın en kolay yolu, şimdi tamamen kaldırmaktır.

2. Hedefinizin telefonunu edinin. Süreç boyunca iki farklı adım için buna ihtiyacınız olacak, ancak bu çok uzun sürmemelidir - hedefiniz kaçırmaya başlamadan önce geri verebilmeniz gerekir.

3. Hedefinizin telefonunun Medya Erişim Kontrolü (MAC) adresini bulun. MAC adresi, telefonunuza veya başka bir cihaza atanan ve esasen çevrimiçi kimliği olarak görev yapan benzersiz bir tanımlayıcıdır. Hedefinizin MAC adresini bulun ve yazın. İki nokta üst üste (01: 23: 45: 67: 89: ab) ile ayrılmış altı çift harf veya sayı biçimini alır.
Android'de bunu Ayarlar → Telefon hakkında → Durum → Wi-Fi MAC adresi bölümünde bulabilirsiniz.
İPhone'da Ayarlar → Genel → Hakkında → Wi-Fi Adresi seçeneğine gidin.
Bir Windows telefonunda Ayarlar → Hakkında → Daha fazla bilgi → MAC adresi konusuna bakın.
BlackBerry'de, Seçenek → Cihaz → Cihaz ve Durum bilgisi → WLAN MAC seçeneğine gidin.

4. Yukarıdaki talimatları kullanarak MAC adresinizi bulun. İşiniz bittiğinde cihazınızı bu adrese geri döndürmek isteyeceğinizden, güvenli bir yere kaydettiğinizden emin olun.

5. Telefonunuzun MAC adresini hedef adresinizle değiştirin ("parodi"). Bu, telefonunuzun hedefiniz olarak geçmesine izin vererek, giriş yaptığınızda WhatsApp'ı hedefiniz olduğuna ikna etmenizi sağlar.
İPhone veya başka bir cihaza MacDaddy X veya WifiSpoof gibi bir MAC kimlik sahtekarlığı uygulaması yükleyin. MAC adresinizi değiştirmek için bunu kullanın.
Android'de BusyBox ve Terminal Emulator'u (uygulamalar Google Play'de ücretsiz olarak kullanılabilir) yükleyin. Arabirim listesini görmek için terminalde "ip link show" yazın. MAC adresinize sahip olanı tanımlayın - bu örnek için eth0 arayüzünü kullanacağız. Terminal öykünücüsüne, "ip bağlantı kümesi eth0 adresi XX: XX: XX: XX: XX: XX" ve "ip bağlantı kümesi eth0 yayını XX: XX: XX: XX: XX: XX" girin; burada eth0 arabirimdir ve XX: XX: XX: XX: XX: XX hedefinizin MAC adresidir. MAC adresinizi başarıyla değiştirdiğinizden emin olmak için "ip link show eth0" girin.

6. Telefonunuza WhatsApp'ı kurun ve yapılandırın. Kendinizinkini değil WhatsApp'ı kurmak için hedefinizin telefon numarasını girin. Bu, mesajlarını almanıza ve hesaplarından mesaj göndermenize olanak tanır.

7. Onay kodunu hedefinizin telefonundan alın. Bu kod, WhatsApp yapılandırma işleminin bir parçası olarak telefon numaralarına gönderilir. Bu doğrulama kodunu almak için telefonlarına son bir kez erişin. İstendiğinde, telefonunuzdaki WhatsApp'a girin ve hazırsınız.
Hedefinizin kimlik sahtekarlığınız hakkında bilgi edinmesini istemiyorsanız, onay kodunu görmeden önce telefonlarından sildiğinizden emin olun.

8. Artık hedefinizin WhatsApp hesabına erişmeniz gerekmediğinde, MAC adresinizi eski haline getirin. Değiştirmek için talimatları tekrarlayın, ancak bu kez hedefiniz yerine orijinal adresinizle değiştirin. Bu, telefonunuzu orijinaline geri yükler, bu da İnternet kullanımı veya bağlantı ile ilgili gelecekteki sorunların olmamasını sağlar.

❗Not: Mac adresini almak için hedefin telefonuna ulaşamıyorsanız bir WIFI TARAYICI kullanabilirsiniz.
View hidden content is available for registered users!
View hidden content is available for registered users!




ALINTIDIR
 

Users who are viewing this thread

Top