Selamun aleyküm arkadaşlar dün arkadaşın şikayet etmesi sonucu wp hesabım banlandı nasıl açılcak bilen biri varsa yardımcı olabilirmi ilk defa boyle bisey yasadım bi kac kez...

Selamun aleyküm arkadaşlar dün arkadaşın şikayet etmesi sonucu wp hesabım banlandı nasıl açılcak bilen biri varsa yardımcı olabilirmi ilk defa boyle bisey yasadım bi kac kez mail gonderdim nasıl acabilirim?

Selamun aleyküm arkadaşlar dün arkadaşın şikayet etmesi sonucu wp hesabım banlandı nasıl açılcak bilen biri varsa yardımcı olabilirmi ilk defa boyle bisey yasadım bi kac kez mail gonderdim nasıl acabilirim? https://apkinu.com/

Herhangi bir ihlalin meydana gelip gelmediğini anlamak için WhatsApp'ın şartlarını öğrenin. Bu, yasağın nedenini belirlemenize ve gelecekte benzer sorunları potansiyel olarak önlemenize yardımcı olabilir.
Uygulama veya resmi web sitesi aracılığıyla WhatsApp'ın destek ekibine ulaşın. Durumunuzu açıklayın ve ilgili tüm ayrıntıları sağlayın. Daha fazla bilgi sağlayabilir veya sorunun çözümünde size yardımcı olabilirler.
Şikayetinizi veya isteğinizi WhatsApp desteğine gönderdikten sonra, araştırıp yanıt vermeleri için biraz zaman tanıyın. Sabırlı olun, çünkü durumunuzu inceleyip bir çözüm sunmaları biraz zaman alabilir.

This is normal when you are using multiple whatsapp like gbwhatsapp pro apk and other one that is official whatsapp apk. then your account got banned or suspend for 24 hours to 7 days. so, i recommend that do not use multiple whatsapp on your device.

Mail göndermiş olmanız kesinlikle açılacağını garantilemez, burada önemli olan mail içeriğidir. Bana ulaşın, yardımcı olabilirim.

131,663Konular
3,270,190Mesajlar
315,716Kullanıcılar
Tomercu100Son Üye
Üst Alt