Whatsapp Hesap kapatma Method!

öncelikle hesabını kapatmak istediğimiz kişinin bir daha kod alamaması lazım bu yüzden bir sürü istek atacağız numaranın kod alamayacak ve bir daha hesabı açamayacak kapatmak...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
öncelikle hesabını kapatmak istediğimiz kişinin bir daha kod alamaması lazım bu yüzden bir sürü istek atacağız numaranın kod alamayacak ve bir daha hesabı açamayacak kapatmak içinde

[email protected] mail adresine : merhaba sayın Whatsapp ekibi, bundan 1-2 gün önce telefonumu maalesef kaybettim şuan telefonuma ulaşamıyorum ve telefonumda bana ait kişisel ve özel bir sürü bilgiler içermekte. özellikle WhatsApp hesabımda. lütfen WhatsApp hesabımı devre dışı bırakınız, eğer bana kısa süre içerisinde geri dönüş yaparsanız ve hesabımın devre dışı bırakıldığına dair bilgi verirseniz gerçekten çok mutlu olurum. hesabımda bir sürü avukat konuşmalarım vardı gizlilik için hızlıca olursa çok memnun olurum.

Telefon Numaram: +905438311704
Telefon Faturam: (sahte bir fatura)

kapatmak istediğiniz numara turkcell numarası ise turkcell faturası atın bir google'da sorgulayan siteler var sonra size bir mail gelecek şöyle bir posta atın diye bize atın ve bam! kapanacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,800Konular
3,271,472Mesajlar
316,224Kullanıcılar
icederlerSon Üye
Üst Alt