Whatsapp Kapanan Hesap Açma (1 Viewer)

Joined
Dec 3, 2018
Credits
47
Rating - 0%
Merhaba arkadaşlar, whatsapp hakkında bilgiler vericeğim ilk. 3 kapanıştan sonra wpniz ebedi kapatılacaktır açılışı çok zorlaşır. Neyse konumuza geçelim,

Arkadaşlar alıcı yerine,
[email protected] yazıyoruz.

Başlığa,
Whatsapp Hesabım İstek Dışı Kapatıldı.

Açıklamaya,

Değerli whatsapp destek ekibi,

Whatsapp oturumuma erişimim sebepsiz yere yasaklandı. Ben kullanım koşullarınızı hiçbir zaman ihlal etmedim. Aksi takdirde ihlal etmeye çalışan arkadaşlarımı uyardım ve onları vazgeçirdim. Hesabımın kapatılma sebebini birkaç gün önce bana whatsapp üzerinden tehditlerde ve sözlü tacizde bulunan bir kişinin benim adıma sahte söylemlerde bulunup size iletmesi olabilir diye düşünüyorum. Ben tüm iletişim işlemlerimi whatsapp üzerinden yapıyor, il dışındaki ailemle whatsapptan konuşuyorum, şuan müşterilerim benden geri dönüş bekliyor olabilir. Tüm ticari bilgilerim, konuşmalarım ve özel hayatım hesabımın erişiminin kısıtlanması yüzünden kesilmiş durumda. Gereğinin yapılmasını acilen talep ediyorum. Sizlerin bu konuda haksızlık yapmayıp doğru olanı yapacağınızı düşünüyorum.

Numaram: +90
 
Joined
Mar 20, 2024
Credits
0
Rating - 0%
Merhaba bu ve bunun gibi bir çok dilde mail attım ama hizmet koşullarını ihlal ettiğim için kapatıldığı ve kapalı kalacağına dair mail otomatik mail dönüşleri oluyor. Farklı bir yöntem varmı önerebileceğiniz?
 

Users who are viewing this thread

Top