Kapanan wpyi geri acmak icin;
Kod alma kısmında sağ üst köşede üç nokta var ona basıp Yardım butonuna basıyoruz
Sonra altta bulunan "sorumun cevabı bu değil" yazısına basıyoruz
Burada ekran görüntüsü kısmına o bugda kalmış SMS saatinin ssini atıyoruz
Açıklama kısmına;
Merhaba WhatsApp Destek Ekibi, xx.xx.20xx tarihinde benim talebim doğrultusunda olmadan başka şahıslar tarafından WhatsApp Hesabımın giriş yaparken kod isteme özelliği kötü amaçlarla bloke edilmiştir. Telefonuma sürekli gelen kod mesajları yüzünden çıkış yaptığım WhatsApp hesabıma giriş yapamamak durumundayım. Bu olay kesinlikle benim sorumluluğumda değildir. Sizden acil bir yardım bekliyorum. Bu süreyi sıfırlamanızı arz ederim.
Telefon numaram: xxxxxxxx
Operatörüm: xxxxxx
Kod alma kısmında sağ üst köşede üç nokta var ona basıp Yardım butonuna basıyoruz
Sonra altta bulunan "sorumun cevabı bu değil" yazısına basıyoruz
Burada ekran görüntüsü kısmına o bugda kalmış SMS saatinin ssini atıyoruz
Açıklama kısmına;
Merhaba WhatsApp Destek Ekibi, xx.xx.20xx tarihinde benim talebim doğrultusunda olmadan başka şahıslar tarafından WhatsApp Hesabımın giriş yaparken kod isteme özelliği kötü amaçlarla bloke edilmiştir. Telefonuma sürekli gelen kod mesajları yüzünden çıkış yaptığım WhatsApp hesabıma giriş yapamamak durumundayım. Bu olay kesinlikle benim sorumluluğumda değildir. Sizden acil bir yardım bekliyorum. Bu süreyi sıfırlamanızı arz ederim.
Telefon numaram: xxxxxxxx
Operatörüm: xxxxxx
- by @ronsyresmi
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl