WhatsApp Kapanan No Açma aktif method

Kapanan wpyi geri acmak icin; Kod alma kısmında sağ üst köşede üç nokta var ona basıp Yardım butonuna basıyoruz Sonra altta bulunan "sorumun cevabı bu değil" yazısına...

Kapanan wpyi geri acmak icin;

Kod alma kısmında sağ üst köşede üç nokta var ona basıp Yardım butonuna basıyoruz

Sonra altta bulunan "sorumun cevabı bu değil" yazısına basıyoruz

Burada ekran görüntüsü kısmına o bugda kalmış SMS saatinin ssini atıyoruz

Açıklama kısmına;

Merhaba WhatsApp Destek Ekibi, xx.xx.20xx tarihinde benim talebim doğrultusunda olmadan başka şahıslar tarafından WhatsApp Hesabımın giriş yaparken kod isteme özelliği kötü amaçlarla bloke edilmiştir. Telefonuma sürekli gelen kod mesajları yüzünden çıkış yaptığım WhatsApp hesabıma giriş yapamamak durumundayım. Bu olay kesinlikle benim sorumluluğumda değildir. Sizden acil bir yardım bekliyorum. Bu süreyi sıfırlamanızı arz ederim.

Telefon numaram: xxxxxxxx

Operatörüm: xxxxxx

• by @ronsyresmi

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Kapanan wpyi geri acmak icin;

Kod alma kısmında sağ üst köşede üç nokta var ona basıp Yardım butonuna basıyoruz

Sonra altta bulunan "sorumun cevabı bu değil" yazısına basıyoruz

Burada ekran görüntüsü kısmına o bugda kalmış SMS saatinin ssini atıyoruz

Açıklama kısmına;

Merhaba WhatsApp Destek Ekibi, xx.xx.20xx tarihinde benim talebim doğrultusunda olmadan başka şahıslar tarafından WhatsApp Hesabımın giriş yaparken kod isteme özelliği kötü amaçlarla bloke edilmiştir. Telefonuma sürekli gelen kod mesajları yüzünden çıkış yaptığım WhatsApp hesabıma giriş yapamamak durumundayım. Bu olay kesinlikle benim sorumluluğumda değildir. Sizden acil bir yardım bekliyorum. Bu süreyi sıfırlamanızı arz ederim.

Telefon numaram: xxxxxxxx

Operatörüm: xxxxxx

• by @ronsyresmi
eyw

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
132,305Konular
3,278,597Mesajlar
317,369Kullanıcılar
Üst Alt