Whatsapp kapatma yardım (1 Viewer)

Joined
Sep 17, 2020
Credits
26
Rating - 0%
Beyler whatsapp kapatma methodunu biliyorum ve 1-2 ay öncesine kadar kapatabiliyordum şimdi ise ilk telefonum çalındı mailini yolluyorum cvp geliyor orda sıkıntı yok sonra fatura ile numarayı atıyorum şu cevap geliyo sorun şu bu yanıt normalde de geliyor numarayı yazıp faturayı atınca etkisiz hale getirildi demesi lazımken tekrardan bu yanıt geliyor faturayı tekrar attıktan sonra birdaha yanıt gelmiyor farklı farklı maillerden yolladım her zaman bu durum oluyor sizce ne yapabilirim ???
Merhaba,
Talebinizi işleme alabilmemiz için bu telefon numarasının sahibi olduğunuzu doğrulamanız gerekiyor. Numaranın sahibi olduğunuzu doğrulamak için lütfen bize telefon faturanızın veya kontratınızın kopyası gibi bir belge gönderin.
Lütfen telefon numaranızı tam uluslararası formatta yazdığınıza emin olun. Uluslararası formatla ilgili daha fazla bilgi edinmek için bu makaleyi okuyabilirsiniz.

Eğer başka sorularınız veya endişeleriniz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Yardımcı olmaktan mutluluk duyarız!

Liam
WhatsApp Destek Ekibi
 

Users who are viewing this thread

Top