Whatsapp Numara Doğrulaması İçin Uygulamalar/Siteler (1 Viewer)

Lost

Yaşayan Forum Efsanesi
Joined
Mar 10, 2020
Credits
1,200
Rating - 100%
Merhaba Arkadaşlar Birçok Kişinin Yabancı Numara Almakta Zorlandığını Biliyorum Ve Yabancı Numara Alabileceğiniz Uygulamaları kendimce derledim
View hidden content is available for registered users!

1- TextNow: TextNowDiğer Uygulamaların Aksine Pek fazla doğrulama istemeden kayıt olup telefon numarası alabileceğiniz bir uygulamadır.

2-Global Tel: GlobalTel Her Telefon numarası başına sadece 1 kere doğrulama yapılan ve size +381(sırbistan) Telefon numarası veren bir uygulamadır her türlü doğrulama için kullanılabilir basit bir arayüzü vardır.

3-Wabi: Diğerlerine Kıyasen Daha Fazla doğrulama ister fakat sizler için neredeyse her ülkenin telefon numarasını sağlayabilir. Kolaylıkla Her Doğrulamayı Yapabilirsiniz.

4-2ndLine: 2ndLine TextNow ile neredeyse aynı mantık üzerin işler Kayıt Olup rahatlıkla bir telefon numarası alabilir ve doğrulama işleminiz için kullanabilirsiniz.

5-SkyPhone: SkyPhone TextNow ve 2ndLine İle Aynı arayüze sahiptir Fakat Verdiği Numaralar Bazen Yasaklı Bazen De geçersiz Kabul Edilebiliyor.

Whatsapp Doğrulaması İçin Kullanılabilir Siteler.

1-Twilio: Twilio Size Ücretsiz Numara Sağlayan Sayılı Sitelerden Birisidir.Yaklaşık 25-30 Ülke Sanal Telefon Numarası Sağlayabilir.
"Açtığım Konulara Göz Atarsanız Nasıl Numara Alabileceğiniz Öğrenebilirsiniz."

2-MobilOnay: Mobil Onay Sizlere Gayet Basit Bir Arayüz Sağlayarak Numara Almanızı Sağlar Verdiği Numaralar Gayet Ucuzdur(1tl) Çevrimİçi Müşteri Hizmetleri Mevcuttur.

3-ReceiveSMS: ReceiveSMS TempMail Mantığı İle Çalışır Sizlere Pek Fazla Doğrulamada Yardımcı Olamasa Da Her Onay İşleminde Kullanılabilir Bir Arayüzü Vardır.

Konuyu Beğendiyseniz Like Atmayı Unutmayınız. Anlamayan Arkadaşlar instagram adresimden bana ulaşırsa daha detaylı anlatabilirim.
 
Last edited by a moderator:

Users who are viewing this thread

Top