Whatsapp Yasaklanan Numara Açma Methodu!!

Rating - 0%
Merhaba Arkadaşlar. Whatsapp Sanalında Artemis Olarak biliniyorum. Ve birden fazla Kapatılan,Yasaklanan Numaraları Açmayı başardım. Hemen Konuya Geçiyorum;
Öncelikle Gmail Hesabı oluşturuyoruz. Ve Mail Atıcaz;
Mail: [email protected]

Konu: Whatsapp Hesabım Yasaklandı.

// Ve Mesajımız Şöyledir. //

Merhaba, Bugün Uyandığımda Whatsappa giriş yaptım. Bir mesaj gelmiş +18 içerikli bir resim vardı. Açtım bir anda Whatsapp'tan attı. Tekrar girdim Fakat Whatsappım Yasaklanmış. Lütfen yardım edin. Whatsappa giriş yapamazsam Hocalarım ders konularını atamaz ve bende derslerime çalışamam. Hiç bir ihlal söz konusu değil. Bir anda böyle oldu. Whatsappımın Açılmasını istiyorum.

Telefon Numaram: +90 5xx xxx xx xx
Telefon Modelim:
Telefon Operatörüm:

Methodumuz Budur Arkadaşlar. Yollayınız Ve Yanıtı Bekleyiniz. 1-2 Saate Açılıyor. Teşekkür Eder Saygılarımı sunarım. Bir Beğeniyi Hor Görmeyiniz.!! /// ARTEMİS ///

norketamin 

Existential Overdose
Rating - 0%
Hide almazsan like gelmez [HIDELİKE]deneme[/HİDELİKE] yapman gerek

Rating - 0%
Merhaba Arkadaşlar. Whatsapp Sanalında Artemis Olarak biliniyorum. Ve birden fazla Kapatılan,Yasaklanan Numaraları Açmayı başardım. Hemen Konuya Geçiyorum;
Öncelikle Gmail Hesabı oluşturuyoruz. Ve Mail Atıcaz;
Mail: [email protected]

Konu: Whatsapp Hesabım Yasaklandı.

// Ve Mesajımız Şöyledir. //

Merhaba, Bugün Uyandığımda Whatsappa giriş yaptım. Bir mesaj gelmiş +18 içerikli bir resim vardı. Açtım bir anda Whatsapp'tan attı. Tekrar girdim Fakat Whatsappım Yasaklanmış. Lütfen yardım edin. Whatsappa giriş yapamazsam Hocalarım ders konularını atamaz ve bende derslerime çalışamam. Hiç bir ihlal söz konusu değil. Bir anda böyle oldu. Whatsappımın Açılmasını istiyorum.

Telefon Numaram: +90 5xx xxx xx xx
Telefon Modelim:
Telefon Operatörüm:

Methodumuz Budur Arkadaşlar. Yollayınız Ve Yanıtı Bekleyiniz. 1-2 Saate Açılıyor. Teşekkür Eder Saygılarımı sunarım. Bir Beğeniyi Hor Görmeyiniz.!! /// ARTEMİS ///
Benim numaramda kapalı açabilirsen özelden yazabilir misin bir görüşelim

131,529Konular
3,269,014Mesajlar
315,352Kullanıcılar
anonimtSon Üye
Üst Alt