Whatshapp Sınırsız +09 No Çekme (Beleşşş)

1-) Facebook hesabı oluşturun ( Kadın hesabı ) 2-) Instagram'dan bir kadın bulun fake olduğu çok belli olmasın ve onun fotoğraflarını hesaba yükleyin. 3-) Evlilik gruplarina...

[CHARGE=10]1-) Facebook hesabı oluşturun ( Kadın hesabı )
2-) Instagram'dan bir kadın bulun fake olduğu çok belli olmasın ve onun fotoğraflarını hesaba yükleyin.
3-) Evlilik gruplarina girin
4-) Girdiğiniz gruplarda bi fotoğrafı paylaşın ve üstüne selam yeni geldim yazın.
5-) İstek kutunuz 1-2 saat içinde +50 olucak ve bir sürü mesaj gelicek

Aşağıda verdiğim metni gelen mesajlara verdiğiniz sonunda atın.

Metin 1 : Selam canm biz 4 kızız ve whatsap grubu açtk katılmak istersen bana numaranı göndr seni de gruba alalım ( numara gönderildikten sonra)
Metin 2 : Benim doğrulama kodm 465 368 seni gruba almam icin gönderdgm kodu söyler msn cnm

Ardından numarayı çektik arkadaşlar başka bi telefondan'da o numaraya sürekli kod gönderin ve ban yedirtin ilk 1 saat 1 saat sonra tekrar yapın 12 saat kesin sizde her 12 saatte 1 tekrar yaparsanız saat artar böylelikle sınırsız +90'a erişmiş olursunuz.İyi Forumlar[/CHARGE]

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
kaç defa göreceğiz daha şu coinleri geri ver illa böyle hakaret ettirmek istiyorsunuz amk kendinize yani kıyıda köşede kalmış bir konu da değil her gün gündemde hala paylaşılıyor dinden imandan çıkartmayın utanmadan 10 coin koymuş ya sabır amk

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
131,966Konular
3,273,343Mesajlar
316,676Kullanıcılar
Üst Alt