@wictory tokatcı cıktı usta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 100%
1 hafta önce galiba telegramdan bana birisi yazdı. Mesaj şu şekildi new sunucuya gecmıssınız ben plesk aldım plesk girişimi atar mısın. Ne zaman aldın yada ödeme kanıtı istedim. Bana diger tg de kaldıgını ve oranın kapandıgını söyledi ve pek inanmadım. Sonra amacını anlayıp yolladım. Bu güne gelirsek o telegram @wictory bu üyeye aitmiş ve chatde zaten tokatlamaya geldıgını söylüyor. Nasıl bir yüzsüzse artık rahat rahat söyleyebiliyor

kanıtlar :

Ekran Alıntıfdsfsdfasdsı.JPG

Ekran Alınfsdgdfgfdgtısı.JPG

Ekran Alınsfdgdsgdgtısı.JPG

@SkullZ @Al Simmons @ibrahim @Killer @Jackson @Leviosa

Ekli dosyalar

• Ekran Alınfsdgdfgfdgtısı.JPG
    Ekran Alınfsdgdfgfdgtısı.JPG
    20.6 KB · Görüntüleme: 68
Rating - 0%
forumda banlıyken buna tokat atmaya çalıştım bu çocugun forumda oldugunu bile bilmiyordum kandırıp plesk almaya çalıştım buda tokat değil sosyal mühendislik parasını almadım hesabını almadım boş konu @İbrahim çöpe atarmısın banlanmam için uğraşıyorlar kısacası boş insanlar

Rating - 0%
forumda banlıyken buna tokat atmaya çalıştım bu çocugun forumda oldugunu bile bilmiyordum kandırıp plesk almaya çalıştım buda tokat değil sosyal mühendislik parasını almadım hesabını almadım boş konu @İbrahim çöpe atarmısın banlanmam için uğraşıyorlar kısacası boş insanlar
Bu TOKATCİLİK değil SOSYAL MÜHENDİSLİK 👍🤗👍🤗💶🐐😎👨‍💻🤘📱🤡🇹🇷😶😳🐐😳😎🇫🇷🐺👍😭😎😭😎

Rating - 100%
SOSYAL MUHENDISLIK KARDESIM KESINLIKLE TOKAT DEGIL ADYUAWDFCVWAYODFGWAD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,586Konular
3,269,426Mesajlar
315,489Kullanıcılar
ErosAiSon Üye
Üst Alt