Windows 8'e geri dönmeli mi?

Esselamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu ve mağfiratuhu ebeden ve daimen Bilgisayarda çeşitli edit programları kullanmak istiyorum. Ama bunlar 64 bit oluyor. Benim...

Esselamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu ve mağfiratuhu ebeden ve daimen

Bilgisayarda çeşitli edit programları kullanmak istiyorum. Ama bunlar 64 bit oluyor. Benim bilgisayar işlemcisi intel core 2 dua E7400 ve bu işlemci Windows 8.1 ve üstünü 64 bit olarak çalıştırmıyor. Şu anda windows 10 32 bit kullanıyorum ve 32 bit olmayan programları kullanamadığımdan eksikliğini hissediyorum. Ama w10 daha hızlı bana göre, daha hafif bir sistem. Sizce ne yapmalıyım?

Daha önce windows 7 kullandım. Malesef çok hantal bir sistem. ilk windows 10 tercih ederim sonra 8. Benim düşündüğüm asıl konu ise bilgisayar kullanım şekline göre windows 8 yüklemeli miyim. Windows 10 çok hafif bir sistem olduğundan bırakmak ta istemiyorum işte. kararsızım

Her işletim sistemlerinin kendine göre iyi ve kötü bir yanı var burada ilgi alanların ne ona göre
bir seçim yapman lazım tavsiyem ubuntu kulan sonra bir program vardı onunla da win programlarını çalıştırıyordun.

Daha önce windows 7 kullandım. Malesef çok hantal bir sistem. ilk windows 10 tercih ederim sonra 8. Benim düşündüğüm asıl konu ise bilgisayar kullanım şekline göre windows 8 yüklemeli miyim. Windows 10 çok hafif bir sistem olduğundan bırakmak ta istemiyorum işte. kararsızım
Windows 10'da şu mağaza vs. bana gereksiz geliyor.Boşuna sistemi yoruyor.
Win10'da oyun falan oynamayacaksan lite sürümünü kullan çok rahat.

131,796Konular
3,271,458Mesajlar
316,215Kullanıcılar
Duva0121Son Üye
Üst Alt