Windows Defender RAT

Arkadaşlar rat kullanıyorum lakin windows defendere takılıyor bi türlü geçiremedim bana yardımcı olacak birisi var mı acaba bir sürü şey denedim beceremedim

Arkadaşlar rat kullanıyorum lakin windows defendere takılıyor bi türlü geçiremedim bana yardımcı olacak birisi var mı acaba bir sürü şey denedim beceremedim

yanlış anlamışım sorry ratı yediremiyosun aga ratı yapmak kolay zaten orası çok zor değil sorun olan virüstotal ve ratın pc ye geçirme işi var aga zip kullan ratı şifreler fazla sorun yaşamazsın onun dışındada rata göre windows defenderı işini halletmen lazım

yanlış anlamışım sorry ratı yediremiyosun aga ratı yapmak kolay zaten orası çok zor değil sorun olan virüstotal ve ratın pc ye geçirme işi var aga zip kullan ratı şifreler fazla sorun yaşamazsın onun dışındada rata göre windows defenderı işini halletmen lazım
usta onu bende biliyorum sorun şu windows defenderi halledemiyorum :D

Aga şey dicen mesela hack tool paylaştın dicenki sonuçta hack tool virüs olması normal diye ama şöyle genellikle insta hack insta takipçi bot gibi şeyler yap çünkü bu tür şeyler genellikle çok rağbet görüyor birde sakın aptallık yapıp reklam koyma pupiza filan işte Bu şekilde günde 25 30 işi iyi yaparsan 100 bile olur aga bir çeşit Sm gibi düşün oltayı balığa at o da atlasın yani balığa yem vermezden atlamaz öyle düşün

131,826Konular
3,271,733Mesajlar
316,313Kullanıcılar
gold16Son Üye
Üst Alt