Account Windows için Aiseesoft Veri Kurtarma [/1 Yıllık Lisans] (1 Viewer)

Status
Not open for further replies.

Kaisareia 

GrandPa™
Joined
Dec 4, 2015
Credits
31,983
Rating - 100%





Silinen Dosyaları Kurtarma
Önemli verileri yanlışlıkla siler ve Geri Dönüşüm Kutusu'nu veya "Üst Karakter + Sil" dosyalarını boşaltırsanız, bunları Geri Dönüşüm Kutusu'ndan geri alamazsınız.

Sabit Disk Kurtarma
RAW sabit sürücü, RAW bölümü, veri sistemi hasarı veya bölüm kaybı, dosyalarınız erişilemez, gizli veya bozuk olabilir.

Geri Dönüşüm Kutusu'nu Kurtarma
Bu geri dönüşüm kutusu kurtarma aracı, bilgisayarınızın Geri Dönüşüm Kutusu'ndan kalıcı olarak silinen veya yanlışlıkla silinen dosyaları istediğiniz gibi kurtarmanıza olanak tanır.

Biçimlendirilmiş Sürücü Kurtarma
Bu uygun biçimlendirilmiş araçla, biçimlendirilmiş sabit sürücüdeki tüm kayıp verileri geri yükleyebilir ve biçimlendirilmiş tüm verileri kurtarabilirsiniz.

Çökmüş PC / Mac Kurtarma
Windows işletim sistemi çöktü ve önyüklenebilir sorunlar, Windows sistemini yeniden yükledikten sonra birçok dosya kaybedeceksiniz.

Bölüm Kurtarma
Disk kazası, yeniden bölümleme, hatalı klonlama, sistem yeniden yükleme, sabit sürücüye virüs saldırısı ve daha fazlası da veri kaybınıza neden olacaktır.

Virüs Saldırısı Kurtarma
Virüs saldırısından etkilenen bazı dosyalar kaybolabilir veya normal şekilde açılamayabilir. Veri Kurtarma, verilerinizin Makro virüsleri, önyükleme sektörü virüsleri veya e-posta virüsleri tarafından saldırıya uğramasını önler.

Beklenmeyen İşlem
Aiseesoft Data Recovery, günlük yaşamınızda meydana gelen diğer beklenmedik durumlardan kaybolan verileri hızla kurtarabilir.



 
Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread

Top