@wonux dolandırıcıdır

Rating - 0%
Bu velet dolandırıcıdır 120₺ ye r10 hesabı İçin anlaştık yarısını gönderdim engelledi:D ss eklemek isterdim ama engelleyip tg den konuşmaları sildi @wonux

Rating - 100%
Hocam yani afedersin ama sendede var mallık 50 lira için anasını satacak adamların olduğu dünyada hergun esc uyarısı geçilmesine rağmen esc kullanmayıp gelip burada tokat yedikten sonra konu açman biraz sacma oluyor esc kullanmiyorsan ben tokat yemeye razıyım demiş oluyorsun

Rating - 0%
dostum hayırdır? özelden tg salmışsın mesaj atmadım bir şey yapmadım sana, onay aldın mı benden? isteyen varsa gelsin esc ile işlem yapayım kanıt olarak.

Rating - 0%
Hocam yani afedersin ama sendede var mallık 50 lira için anasını satacak adamların olduğu dünyada hergun esc uyarısı geçilmesine rağmen esc kullanmayıp gelip burada tokat yedikten sonra konu açman biraz sacma oluyor esc kullanmiyorsan ben tokat yemeye razıyım demiş oluyorsun
Esc ile yapalım gerekirse dedi neyde diyip yolladım 60₺ para değil düştükleri durum içler acısı

note

Dolandırıcıdır, hiçbir konusundan dosya indirmeyin

SOYTARI
Rating - 100%
Yada foruma ne yedigi belirsiz aptal aptal adamlari alirsaniz boyle tokatlar yerler

131,614Konular
3,269,750Mesajlar
315,596Kullanıcılar
asdasdasdwsSon Üye
Üst Alt