Script WordPress Blog Tema Ruki V1.2.4 Null (1 Viewer)

beratk


SOYTARI
Joined
Jun 6, 2021
Credits
116
Rating - 100%
Eklenti/Modülleri ile birlikte tamamen Null , İçe Aktarma Modülü ile Otomotik içe aktarma , içe aktarmada sorun yaşayan olursa içe aktarma xml dosyası mevcuttur manuel içe aktarma yapılabilir , zarif güzel bir blog veya magazin tarzında haber sitesi teması .

Ruki ile hedef kitlenizi yakalayın ; Kişisel blogcular ve içerik oluşturucular için Gutenberg için optimize edilmiş çarpıcı bir WordPress teması. Çok sayıda tema seçeneği, sayısız düzen, güzel gönderi stilleri ve kapsamlı renk seçenekleriyle Ruki, içeriğinizin harika bir vitrinidir.


Sırt ve dış kutular için tam stil, tüm hizalamalar için destek ve özel renk paletleri ile Gutenberg için tasarlanmış ve geliştirilmiştir. Ruki, size hızlı ve kolay bir şekilde çarpıcı gönderiler ve sayfalar oluşturmanız için araçlar sağlamak için Gutenberg'in gücünden yararlanır. Ruki ayrıca tüm WooCommerce Gutenberg blokları için stil içerir, böylece kendi mağaza sayfalarınızı oluşturabilir veya ürünleri güzel Ruki stiliyle gönderilere ve sayfalara yerleştirebilirsiniz .

İndirme bağlantısı için konuyu beğenin !

 

Users who are viewing this thread

Top