Tüm cevap yazan arkadaşlar ; Öncelikle gecikmeli cevabım için kusura bakmayın.
Antivirüsü sunucuya kurdular usta. tam olarak ismini bilmiyorum ama öğrenicem ismini cismini, amerikadan bir firmadan satın aldığını biliyorum sadece.
Bi antivirüs var dediler onu kuralım dediler 4.000e yakın farklı shell çeşitlerini yakalıyor dediler. kurdurduk bitane bile shell bulamadı.
neymiş bu ?
valla ustam herkes shell yüklemişlerdir diyor ama bulamıyoruz

cpanelden virüs taraması nasıl yapılıyor tam bilgim yok. sunucu tamamen bana özel. başka hiç bir site yok içerisinde. yani istediğimiz güvenlik önlemini alabiliriz. o yüzden sunucu değişimi yerine sunucu güvenliğini arttırsak olmazmı ?
bro , shell felan yüklemişlerdir cPanelden Virüs Taraması yap , veya sunucu değiştir .. sunucu güvenliği düşüktür , sitenin alexa sıralaması yüksek ise , o yüzden hacklink kasıyorlardır
ekledim usta skype adresinizi.
apache loglarını skype: jarmen63 den iletin bakalım bir hocam belki bulabiliriz
Ustam sunucu tamamen bana özel. başka hiç bir site yok içerisinde. yani istediğimiz güvenlik önlemini alabiliriz. o yüzden sunucu değişimi yerine sunucu güvenliğini arttırsak olmazmı ? sunucuyu bizim bir arkadaştan aldım. g r i . net den aldık.
Buyuk ihtimal sunucu zaafiyeti sunucu degis shell basiliysa sil gerekirse tek tek ara ne antivirusler gordum yakaliyamadiklari sheller var sunucun neresi?
Bunu hemen deniyorum usta çok sağolasın.
programı benim bilgisayara yüklemediler sunucuya yüklediler. karşı taraftan herhangi bir dosya alıp açmadım. sadece whatsapp üzerinden irtibatımız oluyor. dediğiniz antivirüsleri indirip hemen bakıyorum.
Sitenin log kayıtlarını kontrol edin, FTP'deki dosyaları masaüstüne indirip Zemana Antilogger veyahut Zemana Anti Malware ile taratın Kesinlikle bulacaktır virüs var ise şayet,Cpanel ve dizin güvenliğini sağlamak için Mod Security kurun.
Sorunu düzeltmek için size yardımcı olacağız, şu programı yükleyeceğiz hepsi silinecek vs.vs tarzında isteklere yanıt vermeyin. Karşıdaki kişi bilgisayarınıza virüs bulaştırabilir bilgisayar'da etkileşimde bulunduğunuzda sizi uzaktan izleyebilir.
Bilgisayarınızı ComboFix ile taratın tarama bitene kadar hiç bir sayfa açık kalmasın. yaklaşık 30 dakika falan sürüyor tarama sonucunda size bilgisayarınızdaki virüsleri silip en son çıktısını veriyor.