WordPress Telegram Chat Plugin (1 Viewer)

Joined
Jan 16, 2021
Credits
16,915



Sürüm : 5.1



52.png




Elfsight'in Telegram Sohbeti, müşterilerinizin sizinle iletişime geçmek ve yardım almak için en kullanışlı yoludur. En popüler iletişim araçlarından biri olan Telegram'da sürekli olarak çevrimiçi kalacaksınız. WordPress Telegram Sohbet'ini sayfanıza ekleyin ve belirli sayfalarda veya belirli ziyaretçi grupları için etkinleştirilebilir, sohbet başlatma tetikleyicilerini seçebilir, hoş geldiniz mesajınızı oluşturabilir, simgeleri ve diğer özellikleri seçebilirsiniz. Web sitenizde Telegram Sohbet'i kullanarak her zaman ve her yerden insanlarla bağlantıda kalacaksınız.

İzleyici kitlenizin sizinle iletişim kurmasının en uygun yolu

Elfsight Telegram Sohbet'in yardımıyla, izleyici kitlenizle hızlı ve çabasız bir şekilde hemen konuşmalarını sağlayan kullanışlı bir iletişim aracı kuracaksınız. Onlar, her zaman size, bilinen ve kullanımı kolay bir mesajlaşma uygulamasında konuşma fırsatına sahip olacaklar. Siz de her yerde cevap vererek bağlantıda kalabilirsiniz.

Ziyaretçilerinizi alışveriş yapan müşterilere dönüştürün

Tanıttığınız hizmetler veya ürünler ne olursa olsun, sayfanızda hedeflenmiş iletişim aracılığıyla daha fazla sunabilirsiniz. Her kişiyi bir sohbetle etkileşime geçirin ve web sitenizden daha fazla kullanıcıyı alışveriş yapmaya ikna edin. Elfsight Telegram Sohbet, kullanıcıya belirli bir süre veya web sitesinde veya sayfada belirli bir noktada gezinmeye başladıktan sonra sohbet penceresini etkinleştiren sohbet tetikleyicilere sahiptir. Sohbet konumu için birkaç tür vardır ve en etkili çalışma için sohbet penceresini belirli bir kullanıcı kategorisi için ayarlayabilirsiniz.

Kendi kullanım durumunuza uyacak şekilde özelleştirin

Eklentimiz, iş ihtiyaçlarınıza tam olarak uyarlamak için size yardımcı olacak arayüz detaylarına sahiptir. Müşteri hizmeti sunun, rezervasyon yapmalarına veya sipariş vermelerine yardımcı olun - sohbetimiz tüm bu görevleri ve daha fazlasını yapabilir. Kütüphanemizden sohbet balonu resmi seçin, önemli bilgiler içeren başlık metni ekleyin, şirket logosunu gösterin veya koleksiyonumuzdan bir fotoğraf seçin, sohbeti başlatmaya yardımcı olacak davetkar bir karşılama mesajı düşünün, yeni mesaj bildirimi gösterin ve daha fazlasını yapın.

Nasıl Eklenir

Satın aldıktan sonra eklenti arşivini indirin. Kurulum zip'ini web sitenize yükleyin. NOT! Bu aşamada, tüm ürün zip'ini değil, yalnızca WordPress yüklenebilir zip'ini yüklediğinizden emin olun. Eklentinizi etkinleştirin. Ana menü aracılığıyla eklenti ayarları sayfasına girin. Yeni bir eklenti oluşturun ve Canlı eklenti Düzenleyici yardımıyla özelleştirin Eklentinin kısa kodunu web sitenizin gerekli sayfasına kopyalayın ve yapıştırın. İşte bu kadar! Artık eklentiniz çalışıyor!

WordPress Uyumluluğu

Elfsight Telegram Sohbet'in mükemmel uyumluluğunu sağlıyoruz. ThemeForest'un en popüler temaları da dahil olmak üzere herhangi bir WP teması ile iyi çalışır: Avada, BeTheme, The7, Flatsome, Enfold.

Elfsight Telegram Sohbet'i web sayfanızın herhangi bir bölgesine hızla ekleyin. Daha iyi konfor için birkaç kurulum seçeneği mümkündür:

  • Kısa kod
  • Guttenberg Blok
  • Sayfa Oluşturucuları (Visual Composer, Elementor ve daha fazlası.)
  • WordPress eklentisi
Destek

Widget ile herhangi bir sorunla karşılaşırsanız veya sorularınız varsa, müşteri desteğimize başvurun. Yardımcı olmaktan her zaman memnuniyet duyarız!

Desteğimiz içerir

  • Eklenti hatalarını onarma
  • Ömür boyu güncellemeler
  • Kullanıcı dostu geliştirme
Desteğimiz içermez

  • Eklenti kurulumu
  • Eklenti özelleştirmesi
  • Üçüncü taraf konuları
Harekete Geçme

Hala aracımızı çalışırken denemediniz mi? Şimdi eklenti sayfasında kontrol edin!



chat.jpg
 

Users who are viewing this thread

Top