Wp +90 numara almak (1 Viewer)

Merhaba, Syp ailesi Wp için +90 numara alma yöntemini sizler ile paylaşacağım ... normalde sadece sosyal mühendislik ile alınırken +90 numara benim size sağladığım yöntem ile...

Merhaba, Syp ailesi Wp için +90 numara alma yöntemini sizler ile paylaşacağım ...
normalde sadece sosyal mühendislik ile alınırken +90 numara benim size sağladığım yöntem ile fake mail vb ile uğraşmanıza gerek kalmayacak

Her il her ilçede Türk Telekom'un koymuş olduğu ankesörlü telefonlar mevcut herhangi birine gidip ilk kendi reel numaranızı arayın
sonra o numarayı wp ye girip beni ara deyin ve +90 numaranız elinizde (ban yeme olayı çok düşüktür...)

ÇALIŞTIĞINA DAİR KANIT :
125946929_105873327945552_4459656615931264742_n.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Merhaba, Syp ailesi Wp için +90 numara alma yöntemini sizler ile paylaşacağım ...
normalde sadece sosyal mühendislik ile alınırken +90 numara benim size sağladığım yöntem ile fake mail vb ile uğraşmanıza gerek kalmayacak

Her il her ilçede Türk Telekom'un koymuş olduğu ankesörlü telefonlar mevcut herhangi birine gidip ilk kendi reel numaranızı arayın
sonra o numarayı wp ye girip beni ara deyin ve +90 numaranız elinizde (ban yeme olayı çok düşüktür...)

ÇALIŞTIĞINA DAİR KANIT :
Ekli dosyayı görüntüle 10383

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,173Konular
3,282,645Mesajlar
319,452Kullanıcılar
fatihk1609Son Üye
Üst Alt