wp gizli mesaj atma/tehdit etme?

Selamlar Aramın bozuk olduğu birisi var. Ona whatsapp üzerinden bana ait olmayan bir numaradan gizli bir mesaj atmam gerekiyor ama hiçbir şekilde şikayette bana ait bir delilin...

Selamlar
Aramın bozuk olduğu birisi var. Ona whatsapp üzerinden bana ait olmayan bir numaradan gizli bir mesaj atmam gerekiyor ama hiçbir şekilde şikayette bana ait bir delilin olmaması gerekiyor. Mesajı alan kişi benim olduğumu anlayacak ama konuyu beni bağlamayacak. Bunu nasıl yapacağım taktiklere açıklarım

Selamlar
Aramın bozuk olduğu birisi var. Ona whatsapp üzerinden bana ait olmayan bir numaradan gizli bir mesaj atmam gerekiyor ama hiçbir şekilde şikayette bana ait bir delilin olmaması gerekiyor. Mesajı alan kişi benim olduğumu anlayacak ama konuyu beni bağlamayacak. Bunu nasıl yapacağım taktiklere açıklarım

Selamlar
Aramın bozuk olduğu birisi var. Ona whatsapp üzerinden bana ait olmayan bir numaradan gizli bir mesaj atmam gerekiyor ama hiçbir şekilde şikayette bana ait bir delilin olmaması gerekiyor. Mesajı alan kişinin benim ayrılışını anlayacak ama beni bağlamayacak. Bunu nasıl yapacağım taktiklere açıklarım
Fake no alabilirsin

131,643Konular
3,270,063Mesajlar
315,683Kullanıcılar
mvaSon Üye
Üst Alt