WP Sitem Hacklendi Sunucuya da Sızılmış Sanırım (1 Viewer)

Joined
Mar 1, 2017
Credits
0
Rating - 0%
Merhaba arkadaşlar.

Sitem hacklendi hostingi aldığım arkadaşlar iletişim halindeyiz sunucuya da sızılmış. Bir kaç saat önce admin panele giremedim veritabanından şifremi değiştirdim girdim bir kaç dakika sonra şifrem yine değişti. sonra root a bir php dosyası atmışlardı onu sildim. Sonra admin klasör yolunu değiştirdim bunları yapınca veritabanından users tablosunun içini komple silmişlerdi.

Sonra dosyaları karıştırırken kim ne yapmış diye. aşağıdakileri buldum.

Hacked By KraLHacker Turkish ALperen50 % Mectruy % RicoDiaZ % Gok-Boru Spy http://www.spyhackerz.com/forum/

WHMCS KILLER V3 CODED BY RAB3OUN [email protected] rab3--------.net

İyi güzel yapıyoruz Hackliyoruz teknolojiye ayak uyduruyoruz ama neden kendi ülkemizin kendi milletimizin insanına zarar veriyoruz bunu anlamış değilim.

Ben 36 yaşındayım 2002 yılında uğraşırdım bu işlerle ama hiçbir zaman TÜRK sitelerine zarar vermedik biz ve tadında bıraktım o işleri. Aradan 15 yıl geçmiş ve benim sitem hacklendi Hemde Kendi Kanımdan milletimden Olanlar Tarafından... benim sitem tasarım eğitimi ve paylaşımı amaçlı bir site kimseye zararı yok. Ne diye uğraşıldı çözemedim. Açıkcası denize düşen yılana sarılır hesabı buraya geldim bu açık nedir nasıl kurtulurum bari onun çözümünü verin arkadaşlar Gerçekten memnun olurum. Teşekkürler
 

Alperen50

Müptezel Boksör
Joined
Apr 11, 2016
Credits
0
Rating - 0%
ALEYKÜM SELAM .
kardeşim hoşgeldin sunucun'da hack , warez , adult pkk yayını yapan tarzı sitelerden biri oldugu için sunucun root'lanmış senin suçun deil sunucu sahibin yer vermeseymiş sunucun rootlanmazdı hedef sen deilsin sunucundaki bütün siteler ve bu tür sunucular isterse devlet sitesi olsun içinde bitane o tarz site varsa misyon geregi o sunucuyu gerekirse alev alev yakarız.
Senden kaynaklanan birşey deil sunucunu daha iyi bir yerden alıp yayınına devam edebilirsin kolay gelsin iyi forumlar.
 
Joined
Mar 1, 2017
Credits
0
Rating - 0%
Zamanında cigicigi, mavrahane , THB, tahribat gibi Türk Hack siteleri varken PHP Nuke Admin ekleme açığı çıktığında (2003 falandı sanırım) Herkes PHP nuke sitelere saldırmaya başlamış boy boy zone-h resimleri fiyakalı yazılarla paylaşılır olmuştu. Şimdi WHMCS de bir shell açığı bulunca wp lere girmeye başlamış millet o günler geldi aklıma.

pekakalı siteleri yokedin, dağıtın elimden birşey gelecekse bende gece gündüz yanınızda olurum ama wp gözetmeksizin yapın Kandaşım. Kendi Kanınıza Zarar vermeden yapın Kandaşım, Benim 5 günlük yedeğim var çok şükür olmayanlar ne yapacak.

Ayrıca sunucumda öyle sitelerin barınma ihtimali yok. Dediğin gibi devlet sitelerini de barındıran bir sunucu o.

Rastgele.
 
Joined
Feb 27, 2017
Credits
0
Rating - 0%
/** MySQL veritabanı kullanıcısı */
define('DB_USER', 'birwebde_ali');


/** MySQL veritabanı parolası */
define('DB_PASSWORD', '****3243');

cryptleyin bence
 
T

TurkishSpyHacker

beyler siteyle ilgili bir sıkıntı yok hosting pkk domaini barındırdığından dolayı hacklenmiş hostinginizi değiştirbilirmisin kardeşim
 

Users who are viewing this thread

Top