Bu isimli şahıs ekibimle kodladığım scripti çaldı ve paylaşacağını söylüyor. Üstüne birde dalga geçiyor. Eğer paylaşılırsa kaldırılmasını talep ediyorum. Teyitlerim var.
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Bu isimli şahıs ekibimle kodladığım scripti çaldı ve paylaşacağını söylüyor. Üstüne birde dalga geçiyor. Eğer paylaşılırsa kaldırılmasını talep ediyorum. Teyitlerim var.
küfür yokadi p*zevenk
Yetkililere soralım, kararı onlar versin. Ben haklı ve mağdur olduğumu düşündüğüm için şikayet konusu açtım.Yasak degil bu scripti cektim paylasirim cogu kez paylasildi forumda nulled diye alakasi yok bunun yasakda degil ben free paylasabilirim
sadee küçük olarka kanıt almışsın sayılmaz bunlar
Yetkililere soralım, kararı onlar versin. Ben hakYasak degil bu scripti cektim paylasirim cogu kez paylasildi forumda nulled diye alakasi yok bunun yasakda degil ben free paylasabilirim
sadee küçük olarka kanıt almışsın sayılmaz bunlar
Herkes senin gibi bi programa link koyup çekip paylaşmıyor. Public değil onu biz kodladık. Ulu orta bir şey olsa sence burda konu açar mıydım ? Emek var orda.Olm hastamisin shcncnxnx scriptler nasil paylasiliyor amk cekip paylasiliyor public bende cektim paylasicam tum uyelerle forumda boyle bir yasak yok.
İyide scripti paylaşması yasak değil herkes paylaşıyoBu isimli şahıs ekibimle kodladığım scripti çaldı ve paylaşacağını söylüyor. Üstüne birde dalga geçiyor. Eğer paylaşılırsa kaldırılmasını talep ediyorum. Teyitlerim var.
Abi onun sozune ithafen demistim aslinda onu keserek paylasmisYasak değil ama birbirinizi kırmayın bir script yüzünden birde çocuğa spastik demişsin ne kadar ayıp.
Paylaşman halinde müşterilerimin siteleri red yiyecek. Bunu engellemeye çalışıyorum.Abi onun sozune ithafen demistim aslinda onu keserek paylasmisscripti paylasmak istiyorum herkes faydalansin diye. ama adam sabahtan beri soyleniyor cok degerli scripti. paylasmiyicam sirf gonlu olsun.
sıkıntı etme ben @desorer le konuşurumPaylaşman halinde müşterilerimin siteleri red yiyecek. Bunu engellemeye çalışıyorum.