Xiaomi Bootloader Kilidini Süresiz Açma Yöntemi (1 Viewer)

Joined
Aug 8, 2020
Credits
4
Rating - 0%
View hidden content is available for registered users!
Bootloader Kilidi açacaksın ve manyak gibi kilit açma süreleri alıyorsunuz 1440 - 2800 saat falan filan gibi saçma sapan saatler bunu kısaltmanın veya direk açmanın bir yolu var.

Tıkla İndir

1- Bu programı bilgisayara indirin ve kurun açtığınızda driver'ları otomatik kuracak.
2- Programdan ayarlar sekmesine girin ve bölgeyi çin yapın daha sonra telefondan USB hata ayıklama etkinleştirme yapın.
3- PC'ye bağlayın telefona izin gelecek onay verin. Program size iki resim çıkaracak 'mu device works normally' yani benim cihazım normal çalışıyor'u seçin.
4- daha sonra telefonu bulacak alt kısımdan select'e basın cihaz kapanacak kendi kendine fastboot modda açılacak sonra bir daha kapanip orjinal recovery'de açılacak sonra programda ok basın 4 seçenek çıkacak bu sırada telefonu yeniden başlatın. Programdan unlock bootloader programı açın telefon yine fastboot moda geçecek programa telefonda açık olan mi hesabinizi girin sonra kilidin açılmasını bekleyin.

Olabilecek senaryolar; ya o kilit hemen açılacak, ya da o süre 1 haftaya düşecek genelde hemen açılıyor ama süre kısalacağı garantidir. sorun yaşayan arkadaşlar çakallara para yedirmeden evde kendi halldebilir eğer kilit açma başarılı olursa her şeyiniz silinir zaten. piyasada hemen açıyoruz bilmem ne diyen çakallar bu şekilde yapıyor sorun yaşayanlar deneyebilir.
 

Users who are viewing this thread

Top