XVO Dosyası Nedir? (1 Viewer)

Joined
May 11, 2020
Credits
200
Rating - 0%
XVO dosya uzantısına sahip bir dosya, RatDVD DVD kopyalama yazılımı tarafından kullanılan bir ratDVD Dahili video dosyasıdır.

Bir dizi dosya, XVO dosyalarına da eşlik eder -
XML , IFO ve VSI dosyaları gibi, bunların hepsi bir AV_TS klasöründe bulunur ve sonra da RatDVD yazılımının tanıyabileceği bir biçimde ZlP ile sıkıştırılır.

XVO Dosyası Nasıl Açılır
XVO dosyaları .RATDVD dosyasını oluşturan gerçek video dosyalarıdır. XVO dosyaları bu .RATDVD biçiminde yer aldığında, RatDVD yazılımı bir DVD oluşturmak için içeriğini kullanmak için RATDVD dosyasını açar.
Yani, sadece açık olmak gerekirse, XVO dosyaları aslında .RATDVD dosya biçiminde olmadıkça RatDVD programında açılmıyor ...
XVO dosyalarını RatDVD ile kullanmak için, ZIP sıkıştırmasıyla birlikte AV_TS klasörünü
(XVO ve diğer dosyaları içeren) ve Version.XML dosyasını (XML dosyası AV_TS klasörünün dışında olmalıdır) sıkıştırmanız ve sonra yeniden adlandırmanız gerekir. ZIP dosyası .RATDVD dosyasına.

Not: Bir ZIP dosyası oluşturmak için ücretsiz bir dosya zip / unzip programını (7-Zip gibi) kullanabilirsiniz, ancak sadece sıkıştırma düzeyinin "none" olarak ayarlandığından emin olun, böylece veriler bir .ZIP dosyasında saklanır. ve aslında sıkıştırılmamış.

XVO Dosyası Nasıl Dönüştürülür
Bir XVO dosyası bir video dosyasıyken, çoğu ücretsiz dosya dönüştürücüsü tarafından dönüştürülemez çünkü bu yalnızca ayıklanmış bir .RATDVD dosyasının parçasıdır . Sadece XVO dosyasını başka bir şeye dönüştürmek için gerçek bir ihtiyaç yoktur.
Bunun yerine, XVO dosyalarınızdan .RATDVD dosyasını oluşturmak için yukarıda açıklanan yöntemi kullandıktan sonra, .RATDVD dosyasını DVD formatına dönüştürmek için RatDVD yazılımını kullanabilirsiniz. Daha sonra, sonuçta elde ettiğiniz VOB dosyalarını daha çok bildiğiniz bir dosya formatına dönüştürmek için ücretsiz bir vidio dönüştürücüsü kullanabilmelisiniz,
MP4 , MKV , lSO vb.
 

Users who are viewing this thread

Top