peki hesabı çaldım doğrulama nasıl geçeceğim özel bir sc mi kullanmam lazım ? + dan açtığım oltalama siteleri suspansed yiyo domain genellikle lnstagramcopyrightsup.ml falan oluyor isimden mi yoksa yüklediğim scriptten mi kaynakli?yabancı hesap çalarsan birşey olmaz ama türk hesap çalarsan seni vpn de kurtarmaz dostum yapma türk hesap
vpnle oluyo mu cidden mesela bi arkadaşım yanımda onun hesaba girerken doğrulama istiyor telefonuna kod gidiyo o nasıl oluyorsuspend hostingden kaynaklıdır doğrulamayı da o ülkenin vpn sine bağlanarak
suspend hostingden değil scden de kaynaklı bana göre sc en önemlisisuspend hostingden kaynaklıdır doğrulamayı da o ülkenin vpn sine bağlanarak
sc yanıltıcıyla vs alakalı. infinity de site tut bakalım saniyesinde ucuyo ne kadar özel sc olursa olsun herşeyi yapsuspend hostingden değil scden de kaynaklı bana göre sc en önemlisi
infinityde phishing kuranın aklını seveyim zaten aqsc yanıltıcıyla vs alakalı. infinity de site tut bakalım saniyesinde ucuyo ne kadar özel sc olursa olsun herşeyi yap
ayrıca infinity phis olmasa bile kapatıyor siteyi mk veresiye takip kurdum kapadısc yanıltıcıyla vs alakalı. infinity de site tut bakalım saniyesinde ucuyo ne kadar özel sc olursa olsun herşeyi yap
aga şunu cevaplar mısınsc yanıltıcıyla vs alakalı. infinity de site tut bakalım saniyesinde ucuyo ne kadar özel sc olursa olsun herşeyi yap
türk hesap vurma bulamazlar kardeşim
sm nedir sağ olasıntürkiyeyi bilmiyorum hiç denemedim. şüpheliyi vpn ile geçersin faktörü sm siz geçemezsin