Arkadaşlar merhaba facebook veya instagram adminlerinin maillerini nasıl bulabilirim 41 formu için
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Arkadaşlar merhaba facebook veya instagram adminlerinin maillerini nasıl bulabilirim 41 formu için
attığın mail admin maili mi dostum[email protected] vb yada mavi tikli işletme hesaplarınin maillerini kolaylıkla girip bulabilirsin 😊
Admin ne direk markin maili 🤣attığın mail admin maili mi dostum
bu maili kullansam hesap uçar mı fazla bir bilgim yok kusura bakma saçma sorular soruyorsamAdmin ne direk markin maili 🤣
Saçma olurmu dostum bilmemek değil öğrenmemek ayıp 😊bu maili kullansam hesap uçar mı fazla bir bilgim yok kusura bakma saçma sorular soruyorsam
yardım için sağolun, iyi formlarSanırım 41 atarken mail yerine yazicak mail istiyorsun. Oranın pek önemli olmadığını bilmeni isterim . Ama garanti olsun diye yinede mavi tikli hesap maili yada dediğim gibi markin mailini yaz. Orda istenen mail mantığı aslında sizinle iletişime geçme mailidir . Anlık vurmuyorsa methotun. Kendi mailini yaz ve sana mail gelecektir . Kimliğini doğrulamak için selfie at diye orayaya yeniden shopladigin selfieli kmligi atarsan hesap kapanır . Yani buda ayrı bir yöntemdir .
İyi forumlar 😊
<3Saçma olurmu dostum bilmemek değil öğrenmemek ayıp 😊
İyi forumlarArkadaşlar merhaba facebook veya instagram adminlerinin maillerini nasıl bulabilirim 41 formu için
[email protected] test hesabı al 15 tlye :dArkadaşlar merhaba facebook veya instagram adminlerinin maillerini nasıl bulabilirim 41 formu için