Yardım Pllss

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
Selamlın Aleyküm
Abilerim Şimdi Bana Yardın EDERMSİNİZ Hack Hakkında Müsait Olan Bir abim varsa
Bana hackı ogretebılırmı bende Çalışarak Spy HACKERZ Grubunda Katkı sağlamak istiyorum
Boyle server geçmeyi Serverden Config Feal n Yardımcı Olurmsunuz ?

Rating - 0%
Abi Aynen Emek Lazım Zaten Ben Biliyorum shell Yüklemeyi İndex aTMAYI Ama BU Ana Siteyi bulup Cmd den felan bağlanıyoruz onları yeni gordum anlamadım Forumda Nasıl oldgunu Bana gostercek biri Lazım bi Abii Bende sizde olmak istiyorum aranız da

İc

iCo
Rating - 0%
Bak sana bi tavsiye bi shel bul sonra o shel e bildiğin hersey at Ve gir kurcala baya neyin nerden yapıldığını nerde oldugunu mesela bişi atarsın ona nasıl girildiğini Ne işe yaradıgnı felan böyle öğrenirsin sonra geçmek kolay olur sw yi

H

Hacker047

Abi Aynen Emek Lazım Zaten Ben Biliyorum shell Yüklemeyi İndex aTMAYI Ama BU Ana Siteyi bulup Cmd den felan bağlanıyoruz onları yeni gordum anlamadım Forumda Nasıl oldgunu Bana gostercek biri Lazım bi Abii Bende sizde olmak istiyorum aranız da
Sen normal olarak devam et back connect'i daha sonra öğrenirsin.Başlangıç için zor olur

K

KuRaLsZ

brute de bulunuyor SQL de şimdi bu kadar bilenlerin arasında yanlış yönlendirmiiş olmayimde

Moderatörün son düzenlenenleri:
Rating - 95.8%
veritabanı bilgini arttır , sunucuların ve çeşitli kontrol panellerini iyice öğren , işe temelden devam et

Y1LD1Z

SESSİZLİK / SILENCE
Rating - 0%
Araştırma yap , araştırma olmadan bişi kazanamasın ;) aynı yollardan geçtik hepimiz

The_DeMoN

Dost
Rating - 0%
Sen ustaların dediği gibi yap
En basitten başlıyorum
1. Brute Force ile açıklı site buldun (Adbes kızacak ama başlangıçta iyidir. Bkz. Twe opencart)
2. Çıkan sonuçlara ve admin panellerine göre shell upload tekniklerini öğren.
3. Shelli upload ettikten sonra MecTruy dediği gibi sunucular, veritabanı hakkında bilgilere sahip olmalısın
4. Sunucunun yetkilerini, sınırlandırmalarını, okunabilir taraflarını (car etc/passwd named.conf gibi) ve ne işe yaradıklarını öğren.
5. Bu öğrendiğin bilgileri nasıl manipüle edip sunucudaki diğer sitelere ulaşabileceğini (jumping, config reader, adminer sql connect vs) öğren
6. yanlış anlama dostum ama kimse seni karşısına oturtup gel şu şçyle bu böyle demez. Neden biliyor musun? Herkes kendi kendine öğrenir bunu.
7. Baktın bişeyler oluyor, Spyhackerz.com a katkın oluyor, o zaman team liderleri ve ustalar geçemediğin sunucuları (Adbes le aranı iyi tut) geçmene yardımcı olurlar.

Kısa ve 1 günde bi anda defacer olunmuyor. Bana sorarsan sen hackermısın? Yok beee kardeşim. Daha önümüzde çok yol var. Ama yukardakileri ve biraz daha fazlasını kolayca yaparım. Daha işin yüzde 10 undayım....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,517Konular
3,268,933Mesajlar
315,329Kullanıcılar
xirbalyoz02Son Üye
Üst Alt