Hayırlı Akşamlar Kardeşlerim, Arkadaşlarım Forumda Yeniyim Amacım Bir Şeyler Öğrenip Kendimi Geliştirmek Ve Bunun İçin İlk Yapmaya Başlayacağım İş İçin Sizlerden Bir Yardım...

Hayırlı Akşamlar Kardeşlerim, Arkadaşlarım Forumda Yeniyim Amacım Bir Şeyler Öğrenip Kendimi Geliştirmek Ve Bunun İçin İlk Yapmaya Başlayacağım İş İçin Sizlerden Bir Yardım Talebinde Bulunmak İstiyorum. Elimdeki Fake Scriptlerin Kurulumlarını Ücretsiz Host Bularak Nasıl Kurarım. Forumu Dolaştım Ama Net Bilgi Sahibi Olamadım Yardımcı Olursanız Sevinirim.

Hoşgeldin öncelikle forumdaki arkadaşlar sana yardımcı olacaktır ama daha dikkatli olmalısın en aşağıda bu gibi konular için "Yardım" bölümümüz var saçma sapan yerlere böyle konular açmayın.

Konu ilgili bölüme taşınmıştır.

Hoşgeldin öncelikle forumdaki arkadaşlar sana yardımcı olacaktır ama daha dikkatli olmalısın en aşağıda bu gibi konular için "Yardım" bölümümüz var saçma sapan yerlere böyle konular açmayın.

Konu ilgili bölüme taşınmıştır.

Teşekkür ederim yeni olduğum için böyle bir yanlışlık yaptım affınıza sığınarak özür diliyorum.Teşekkürler

131,656Konular
3,270,125Mesajlar
315,704Kullanıcılar
adren4lSon Üye
Üst Alt