Yazılıma nasıl başlamalıyım?

Herkese selamlar lisenin bitimine 1-2 sene kaldı ve önümde bu işte uzmanlaşmak için uzunca bir potansiyel süre var. Bir süredir araştırıyorum nereden başlayacağıma kesin karar...

Herkese selamlar lisenin bitimine 1-2 sene kaldı ve önümde bu işte uzmanlaşmak için uzunca bir potansiyel süre var.

Bir süredir araştırıyorum nereden başlayacağıma kesin karar vermek için aklımda ki soru işaretleriyle beraber bu işte bilgili arkadaşlara sorularım ve tavsiyelerini isteyeceğim bir kaç husus var;

Öncelikle benim amacım yazılımı ana gelirim haline getirmek bu sebepten ötürü ingilizcemide geliştiriyorum yurt dışı tabanlı bir şirket durumları olursa ilerlediğimde fakat yazlıma nasıl başlayacağıma kesin karar veremedim Web / Uygulama / Oyun gibi üç alan var benim istediğim bu üç alandan hangisinde iş bulma olasılığımın fazla olduğu yani en iş bulma oranı yüksek olan alanı Web diye öğrendim ben bilgili arkadaşlar yanıtlarda belirtirse sevinirim. Web alanında ise deneyimlediğim kadarıyla üç dil üzerine yoğunlaşacağım "html,php,css" bu üç dilde uzmanlaştığım zaman bir şirkete işe girmek için yeterli olur muyum veya ek olarak bir şey yapmalı mıyım genel olarak neler yapmalıyım bilgili arkadaşların tavsiyeleri gerçekten çok önemli saygılar.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
okul bittikten sonra boş durma elinde bilgisayar yoksa bilgisayar al direkt
zaten piyasanın hali ortada...
maalesef ekonomi desen yokuş aşşağı tam gaz ilerliyoruz üzücü bir şekilde :(

ardından direkt yazılım kursları oluyor onlara git okul biter bitmez zamanını boşa değerlendirme yazılımcı grupları var interntte felan araştırırsan o ortamlara çevrelere gir sadece bu konuda değil her konuda saygılı sevgili ol. sürekli öğrenmeye ve denemeye bak dostum sakın bi hatada bi engelde bırakma bu işi pes etme.bir kaç temel pratik eğitimini tamamladığında kendini güvendiğinde iş yerlerine cv bırak. önce bu işi iç şektörde aramaya başla devamı gelecektir zaten.

Benim sana tavsiyem tüm dilleri öğren fakat phyton en başta önerilerim arasında yani anlayacağın yine her şey sende bitiyor dostum gece gece çok kafa açtım kusura bakma :D iyi geceler iyi forumlar :)

Herkese selamlar lisenin bitimine 1-2 sene kaldı ve önümde bu işte uzmanlaşmak için uzunca bir potansiyel süre var.

Bir süredir araştırıyorum nereden başlayacağıma kesin karar vermek için aklımda ki soru işaretleriyle beraber bu işte bilgili arkadaşlara sorularım ve tavsiyelerini isteyeceğim bir kaç husus var;

Öncelikle benim amacım yazılımı ana gelirim haline getirmek bu sebepten ötürü ingilizcemide geliştiriyorum yurt dışı tabanlı bir şirket durumları olursa ilerlediğimde fakat yazlıma nasıl başlayacağıma kesin karar veremedim Web / Uygulama / Oyun gibi üç alan var benim istediğim bu üç alandan hangisinde iş bulma olasılığımın fazla olduğu yani en iş bulma oranı yüksek olan alanı Web diye öğrendim ben bilgili arkadaşlar yanıtlarda belirtirse sevinirim. Web alanında ise deneyimlediğim kadarıyla üç dil üzerine yoğunlaşacağım "html,php,css" bu üç dilde uzmanlaştığım zaman bir şirkete işe girmek için yeterli olur muyum veya ek olarak bir şey yapmalı mıyım genel olarak neler yapmalıyım bilgili arkadaşların tavsiyeleri gerçekten çok önemli saygılar.
örgün veya uzaktan bilgisayar programcılığını mutlaka kazanırsın.Çok kolay tyt ile alıyor.Ordan DGS ile (2024'te kalkacakmış ancak gene 4 yıllığa tamamlayabileceğin bir sistem gelicek) 4 yıllık bilgisayar veya yazılım mühendisliğine geçersin.Gerçek bir mühendis olursun.

131,931Konular
3,272,781Mesajlar
316,587Kullanıcılar
juanpereqSon Üye
Üst Alt