Yazılımcı Ekibi Kurmak İstiyorum

Arkadaşlar yazılımda toplam kazandığım parayı bilenler biliyor forumda onu açıklamıyacam fakat bu işte gerçekten büyük paralar dönüyor. Neden böyle bir ekip toplamak istiyorum...

Arkadaşlar yazılımda toplam kazandığım parayı bilenler biliyor forumda onu açıklamıyacam fakat bu işte gerçekten büyük paralar dönüyor.

Neden böyle bir ekip toplamak istiyorum ?

En büyük hayalimdi..

Çoğu illegal / legal işi birlikte yapacağız müşteri bulacağız ekibimiz ne kadar büyük olursa işleri yapma hızımız / müşteri bulabilme potansiyelimiz büyüyecek . Bildiğiniz bir şirket kuracağız evet bu güzel bir hedef . İsmini gerekirse birlikte buluruz . Bu alemde tek başımıza değilde RisinSoft veya sizin istediğiniz bir isim altında ilerleyeceğiz tamamen değişebiliriz . Hosting domain alırım gerekirse isim için. Tüm forumlarda bir isim altında dolaşacağız . Kesinlikle kar gütmeyeceğim bu ekipten herkes ne kazanıyorsa dağılıcak ekibe . Ne kadar büyük olursak o kadar müşteri toplarız bir kitlemiz olur. Bir müşteriye güzel hizmet verirseniz inanın ömrü boyunca sizinle iş yapıyor. Konu hakkında görüşmek isteyenler sadece icq veya telegram üzerinden iletişim kurabilir.

Telegram: Risinsoft

Python/Bash scripting iyi düzeyde ve PHP orta düzeyde anlarım(Nesne tabanlı hariç)
Onun dışında Front-End becerilerim var. (HTML, CSS, Ajax-jquery-)
Tatmin edici bir işse bana özelden ulaşabilirsin.

131,713Konular
3,270,541Mesajlar
315,973Kullanıcılar
SqyrixSon Üye
Üst Alt