Yedek Escrow Yetkili Alımı

@Mectruy @Al Simmons Abiler Öncelikle Forumda Hiç Bir Yetkili Aktif Değil Eyvallah Her Dakika Aktif Olmalarını Beklemiyoruz Ama 3 Saat Hiç Mi Aktif Olmazlar Escrow Yapacağız...

@Mectruy @Al Simmons
Abiler Öncelikle Forumda Hiç Bir Yetkili Aktif Değil Eyvallah Her Dakika Aktif Olmalarını Beklemiyoruz Ama 3 Saat Hiç Mi Aktif Olmazlar Escrow Yapacağız Ama Aktif Escrow Yetkili Olmadığı İçin İşlem İptal Oldu Ve Ben Paramdan Oldum, Yedek Esc Yapıyorsunuz @Leviosa 'yı Çocuğa Soruyorum Yetkiyi Aldılar Diyorlar.

Ya Düzgün Aktif Birine Escrow Yetkisi Verin Mesela @akyol Ya Da Ben Banlanıcağımı Bilsemde Esc Tutmayacağım. Forumda Para Kazanmaya Geliyoruz Saçma Sebepler Yüzünden Para Kaybediyoruz.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Evet esc üzerine yetkili kişi sayısı gerçekten az sayıda ve onlarda aktif olsa işi olabiliyor bakamıyor aktif olmasa zaten ulaşılamadığı için ticaret ve akabinde kazanç yanıyor; forumca tanınmış ve güvenilir olan birçok kişi var kabul etmeleri durumunda esc üzerine yetkili olarak atanmalarının bu sorunu ortadan kaldıracağını düşünüyorum.

@Mectruy @Al Simmons
Abiler Öncelikle Forumda Hiç Bir Yetkili Aktif Değil Eyvallah Her Dakika Aktif Olmalarını Beklemiyoruz Ama 3 Saat Hiç Mi Aktif Olmazlar Escrow Yapacağız Ama Aktif Escrow Yetkili Olmadığı İçin İşlem İptal Oldu Ve Ben Paramdan Oldum, Yedek Esc Yapıyorsunuz @Leviosa 'yı Çocuğa Soruyorum Yetkiyi Aldılar Diyorlar.

Ya Düzgün Aktif Birine Escrow Yetkisi Verin Mesela @akyol Ya Da Ben Banlanıcağımı Bilsemde Esc Tutmayacağım. Forumda Para Kazanmaya Geliyoruz Saçma Sebepler Yüzünden Para Kaybediyoruz.
ben aldılar demedim bağızı sebeplerden dolayı çıktım

132,108Konular
3,275,180Mesajlar
316,918Kullanıcılar
Yusuf efe21Son Üye
Üst Alt