Yeni Rütbe Gelmeli!

Merhaba Değerli Adminlerim, Geçtiğimiz günlerde rütbeler hakkında olan açmış olduğunuz konuyu tekrardan gördüm. Benim şuan ki güncel Rütbem Emektar , Emektar olmak için : 120...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba Değerli Adminlerim,

Geçtiğimiz günlerde rütbeler hakkında olan açmış olduğunuz konuyu tekrardan gördüm.
Benim şuan ki güncel Rütbem Emektar ,

Emektar olmak için : 120 Günlük üye / 1.500 Mesaj / 5.000 Like
olmak gerekiyor. SUPREME Olmak için ise 250 Günlük üye / 2.500 Mesaj / 20.000 Like
Sahip olmamız gerekiyor.

Emektar ve Supreme arasında like olarak bir uçurum var,

Bence:

Emektar ve SUPREME arasında ara rank yapılsın
yada
SUPREME'in Like Sayısı Düşürülsün

15k ya yeni rütbe tarzı bir şey forum aktifliğini arttırmak için yeni bir özellik olabilirdi.

Benim fikrim böyle okuduğunuz için teşekkür ederim.
@Cihan @Mectruy @Al Simmons

Merhaba Değerli Adminlerim,

Geçtiğimiz günlerde rütbeler hakkında olan açmış olduğunuz konuyu tekrardan gördüm.
Benim şuan ki güncel Rütbem Emektar ,

Emektar olmak için : 120 Günlük üye / 1.500 Mesaj / 5.000 Like
olmak gerekiyor. SUPREME Olmak için ise 250 Günlük üye / 2.500 Mesaj / 20.000 Like
Sahip olmamız gerekiyor.

Emektar ve Supreme arasında like olarak bir uçurum var,

Bence:

Emektar ve SUPREME arasında ara rank yapılsın
yada
SUPREME'in Like Sayısı Düşürülsün

15k ya yeni rütbe tarzı bir şey forum aktifliğini arttırmak için yeni bir özellik olabilirdi.

Benim fikrim böyle okuduğunuz için teşekkür ederim.
@Cihan @Mectruy @Al Simmons
Değerlendirebiliriz teklif için sağol

Fikrini destekliyorum emektar sonrası bir emek gerektiren durum olmadığından emektarların aktiflik derecesi düşüyor. Araya rank eklenmesi halinde yeni ranka yükselmek için emektarlarda çaba sarf edeceğinden aktiflik artar.

Fikrini destekliyorum emektar sonrası bir emek gerektiren durum olmadığından emektarların aktiflik derecesi düşüyor. Araya rank eklenmesi halinde yeni ranka yükselmek için emektarlarda çaba sarf edeceğinden aktiflik artar.
Şimdi benim 5k React'ım var uzun süredir sadece içerik tüketiyorum içerik üretesim gelmiyor araya yeni bir rütbe gelse konu paylaşmak için biraz hırslanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,682Konular
3,270,309Mesajlar
315,747Kullanıcılar
aass1100Son Üye
Üst Alt