Yeni Üyeye Satılan Fix Method

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 100%
Merhaba arkadaşlar bugün sizleri yeni bir arkadaşımıza satılan fix method için rahatsız ediyorum
Dün spychatte bir arkadaşımız escrow varmı diye sordu vede escrowun ne olduğunu öğrenmek istedi telegrama geçtim herşeyi açıkça anlattım
Çocuk 50 tl ye banned methodu alıcakmış ona 50 tl ye alıcağı methoddan hayır gelmiyeceğeni söyledim senden alıyımdedi bende ticaret baltalamak yasak dedim
Neyse konumuz o değil escrow olarak viento işini yaptı ticaret gerçekleşti
Çocuğa satılan method fix ben alıcı çocuğa methodu hemen dene fixse şikayet konusu açarız diyorum çocuk olur diyor deniyor kapatmıyor başka deniyor kapatmıyor başka deniyor kapatmıyor
Methodu satan çocukta alıcı çocuğa method fix yerse başkasını veririm diyor ama sattığı method zaten fix
Çocuk alıyor 1 hesap bile kapatamıyor neyse ertesi gün gelip bana galiba dolandırıldım method fix diyor bende deniyorum gerçekten fix :D
Çocuk ücret iadesi talep edince satıcı çocuk parayı vermem fixlenirse yeni method vercem dedim kabul ettin diyorç
Yani çocuğun istediği bana yeni method vereceğini teklif etti kabul ettim ama ben methodun fix olduğunu bilmiyordum diyor bana göre sattığı method fix olduğu için ücret iadesi geçmek zorunda arkadaşımız sanalda yeni olduğu için maalesef kolaylıkla inanmş buna fix method alan arkadaşımız @Ahmo1043 satan @roxybey benden rica edildiği için konuyu ben açtım ilgilenirsiniz Buradaki en önemli noktada satıcının methodun fixolduğunu kabul etmesi:D

Ekli dosyalar

• 04f2ddcf-a6fa-4f8e-870e-1d0d3babf028.jpg
    04f2ddcf-a6fa-4f8e-870e-1d0d3babf028.jpg
    61 KB · Görüntüleme: 33
  • 9c80232d-b137-4d4f-95ed-2ffd9071154b.jpg
    9c80232d-b137-4d4f-95ed-2ffd9071154b.jpg
    61.6 KB · Görüntüleme: 32
  • 91fc0683-3493-4dc5-8cbb-328f19c7c96d.jpg
    91fc0683-3493-4dc5-8cbb-328f19c7c96d.jpg
    63 KB · Görüntüleme: 31

Pintbos 

t.me/pierkamil
Rating - 100%
@roxybey Arkadaşımız bu olay gerçekse yaptığın tokatlamak oluyor ve bu senin hakkında açılan ilk şikayet konusu değil şayet elinde hiç bir method çalışmıyorsa değiştire değiştire yine kişiye çalışmayan methodlar vereceksin e ne geçti eline yine çalışmıyor sonuç olarak karşı taraf madur oluyor ben burada senin haksız olduğunu düşünüyorum @SkullZ @BraveHeart @Nephthys sizler de müdahale edersiniz zaten

Rating - 0%
50 tl için bu kadar cevap yazmaya değmez. bence hackerlar para kazanmayı harbiden bilmiyor. 50 tl 2 paket sigara bile almıyor riske bak 😂

Rating - 0%
Merhaba arkadaşlar bugün sizleri yeni bir arkadaşımıza satılan fix method için rahatsız ediyorum
Dün spychatte bir arkadaşımız escrow varmı diye sordu vede escrowun ne olduğunu öğrenmek istedi telegrama geçtim herşeyi açıkça anlattım
Çocuk 50 tl ye banned methodu alıcakmış ona 50 tl ye alıcağı methoddan hayır gelmiyeceğeni söyledim senden alıyımdedi bende ticaret baltalamak yasak dedim
Çocuğa satılan method fix ben alıcı çocuğa methodu hemen dene fixse şikayet konusu açarız diyorum çocuk olur diyor deniyor kapatmıyor başka deniyor kapatmıyor başka deniyor kapatmıyor
Methodu satan çocukta alıcı çocuğa method fix yerse başkasını veririm diyor ama sattığı method zaten fix
Çocuk alıyor 1 hesap bile kapatamıyor neyse ertesi gün gelip bana galiba dolandırıldım method fix diyor bende deniyorum gerçekten fix :D
Çocuk ücret iadesi talep edince satıcı çocuk parayı vermem fixlenirse yeni method vercem dedim kabul ettin diyorç
Yani çocuğun istediği bana yeni method vereceğini teklif etti kabul ettim ama ben methodun fix olduğunu bilmiyordum diyor bana göre sattığı method fix olduğu için ücret iadesi geçmek zorunda arkadaşımız sanalda yeni olduğu için maalesef kolaylıkla inanmş buna fix method alan arkadaşımız @Ahmo1043 satan @roxybey benden rica edildiği için konuyu ben açtım ilgilenirsiniz Buradaki en önemli noktada satıcının methodun fixolduğunu kabul etmesi:D
Birinci sstede olduğu gibi kapatmadı çocuğunki bende dedim başka hesaba dene fixlenirse yenisini bulunca vereceğim diyorum arkadaşta kabul etti deseydiki bana eğer ki vurmazsa iade isterim ama fixlenirse yenisini vereceğim için sorun etmedi kavga etmek istemiyorum adminler incelesin açıklasın uzatmama gerek yok

Rating - 100%
Birinci sstede olduğu gibi kapatmadı çocuğunki bende dedim başka hesaba dene fixlenirse yenisini bulunca vereceğim diyorum arkadaşta kabul etti deseydiki bana eğer ki vurmazsa iade isterim ama fixlenirse yenisini vereceğim için sorun etmedi kavga etmek istemiyorum adminler incelesin açıklasın uzatmama gerek yok
kavga edemezsin zaten kardeşim hakkında açılan ilk şikayet konusu bu değil sen çocuğa fix method satıyor isen ücret iadesi geçmek zorundasın

Rating - 0%
Şu sanal hayatimda kimseye tokat atmadım da atmamda beni bilen bilir defalarca tokat konusu açıldı adıma leke atıldı bilenler biliyor :)

Rating - 0%
kavga edemezsin zaten kardeşim hakkında açılan ilk şikayet konusu bu değil sen çocuğa fix method satıyor isen ücret iadesi geçmek zorundasın
Hakkımda açılan her şikayet konusunun sonuna bak hepsini banlattik hangisi hakliymis söyle bana ? Ben haksız olsam burada durmazdim boş yapma

Rating - 0%
Method fix değil dün vuranda vardı Fix şeyi neden satayım methodu en az 20-30 kişiye sattım fixlenecegjni bildiğim için arkadaşa fixlenirse yenisini vereceğim dedim

Rating - 0%
laan olm çocuk 6hesaba deniyor amk dün başkasında vuran çocukta niye vurmuyor bende niye vurmuyor bi söyle bana
1. O method ile 6 hesaba deniyemez 6.2 12 form 1-2 günde siksen gonderemezsin bunu bütün taklitciler bilir yalaniniz burada adminler incelesin gerekli kararı versin vientoyla bir sürü iş yaptım hakkımda açılan her şikayette haklı çıktım bekliyorum

Rating - 100%
1. O method ile 6 hesaba deniyemez 6.2 12 form 1-2 günde siksen gonderemezsin bunu bütün taklitciler bilir yalaniniz burada adminler incelesin gerekli kararı versin vientoyla bir sürü iş yaptım hakkımda açılan her şikayette haklı çıktım bekliyorum
1.si lafın gelişi denilen bişeyi bile anlıyamıyorsun 2. kendinle çelişiyorsun 3ç hakkında okadar konu açılıyorsa patlak donsundur kardeşim @SkullZ @Leviosa @Lastromance @Nephthys @SpyWhite @BraveHeart

Neyron 

Kahbelere inat zirvedeyiz
Rating - 83.3%
@roxybey eski tokatcılardandır

Rating - 0%
Farklı maillerle oturum açarak denedim fix methodu madem dün kapatanlar var dün o methodla kapattiklarina dair kanıt varmi

Rating - 0%
bu enayi daha düne kadar vds kurmayı bile bilmiyordu nasıl olduda milleti tokatlar hale geldi helal olsun.

SkullZ 

anlamazdin.py
Rating - 100%
@roxybey Ücret iadesi geçene kadar sınırsız sürede banlanmıştır. Ücret iadesi geçtiği zaman bana telegram üzerinden geçtiğine dair dekont vs. atmadığınız takdirde banı açılmayacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,516Konular
3,268,913Mesajlar
315,325Kullanıcılar
YZB.KaraLi Son Üye