Yeni Üyeyim.

Merhabalar ben yeni üyeyim. Rank duyurusunda da okuduğum kadarıyla bi s.kim bilmiyorum Nereden Başlamalıyım?

Merhabalar ben yeni üyeyim. Rank duyurusunda da okuduğum kadarıyla bi s.kim bilmiyorum Nereden Başlamalıyım?

• Like
Tepkiler: Zns
hoşgeldin aramıza kardeşim , forumda daha önce paylaşılmayan ve insanların işine yarayacak konular paylaşmakta başlayabilirsin , rütbe sistemide şöyle konu açarsın konuna gelen beğeniler puandır mesaj dediği de şuan benim attığım gibi her hangi bi konunun altına atılan yorumdur yorum atarak mesaj konun beğenildikce de puan kasmış olursun.

başkalarının konuları görmek için ise o konuya ilk yorum at sonra konuyu beğen açılacaktır her bir yorum coin de kazandırır sana bazı konular coin ile açılıyor

hoşgeldin aramıza kardeşim , forumda daha önce paylaşılmayan ve insanların işine yarayacak konular paylaşmakta başlayabilirsin , rütbe sistemide şöyle konu açarsın konuna gelen beğeniler puandır mesaj dediği de şuan benim attığım gibi her hangi bi konunun altına atılan yorumdur yorum atarak mesaj konun beğenildikce de puan kasmış olursun.
ek olarak;

1. Rütbe gereksinimleri
2. Kullanım ve şartlar
3. Sık sorulan sorular (SSS)

Bu 3 konuya-kategoriye göz gezdirirsen yararına olur. Kalıcı ve faydalı bir üye olman dileğiyle, iyi forumlar.

131,664Konular
3,270,194Mesajlar
315,717Kullanıcılar
ahmetnalbantSon Üye
Üst Alt