Apple bugün, Nisan ayının başından bu yana ilk kez yenilenmiş iPhone 12 Pro modellerinin stoğunu yeniledi. 759 dolardan başlayan fiyatlarla çeşitli depolama kapasiteleri ve...
alabilsek**"aslında bir tane alabilsek 10 numara olucak
Ekli dosyayı görüntüle 35299
Apple bugün, Nisan ayının başından bu yana ilk kez yenilenmiş iPhone 12 Pro modellerinin stoğunu yeniledi. 759 dolardan başlayan fiyatlarla çeşitli depolama kapasiteleri ve renk seçenekleri arasından kullanıcılar seçimini yapabilecek.
Ekli dosyayı görüntüle 35299
Apple bugün, Nisan ayının başından bu yana ilk kez yenilenmiş iPhone 12 Pro modellerinin stoğunu yeniledi. 759 dolardan başlayan fiyatlarla çeşitli depolama kapasiteleri ve renk seçenekleri arasından kullanıcılar seçimini yapabilecek.
bunun kutusunu bile alamayız amk![]()

Kardeşim ben yenilenmemis istiyorum varmı ittazi olanEkli dosyayı görüntüle 35299
sar abime yenilenmemişKardeşim ben yenilenmemis istiyorum varmı ittazi olan
Borcunuz 1 tane kendinize 3 tane devlete efendimsar abime yenilenmemiş
Hayır çok yanılıyorsun kardeşim. Doğrusu şöyle : 1 tane kendine, 1 adet araplara, 1 adet damada, 2 adet devlete. Lütfen araştırmadan konuşmayalımBorcunuz 1 tane kendinize 3 tane devlete efendim
jdksndsmdbwjHayır çok yanılıyorsun kardeşim. Doğrusu şöyle : 1 tane kendine, 1 adet araplara, 1 adet damada, 2 adet devlete. Lütfen araştırmadan konuşmayalım![]()

öyle mi oluyoryenilenmiş yani 2. el
benim bildiğim yenilenmiş demek böyle oluyor, belkide özellikleri arttırılmış versiyonu felandır bilmiyorumöyle mi oluyor
Hahahhaah yanlış hrsaplamisim kaç tl takumul ediyor birde gümrügede aliyoruzHayır çok yanılıyorsun kardeşim. Doğrusu şöyle : 1 tane kendine, 1 adet araplara, 1 adet damada, 2 adet devlete. Lütfen araştırmadan konuşmayalım![]()
Saygılar sevgiler abibenim bildiğim yenilenmiş demek böyle oluyor, belkide özellikleri arttırılmış versiyonu felandır bilmiyorum
Valla reis kaç tl ediyorsa şuan bu telefon, o fiyatı 5'e böl normalde kaç tl olduğu ortaya çıkarHahahhaah yanlış hrsaplamisim kaç tl takumul ediyor birde gümrügede aliyoruz
Poco X3 pro 8Gb ram 256 GB hafıza bin çeker buna abartıya gerek yok aqEkli dosyayı görüntüle 35299
marka değeriPoco X3 pro 8Gb ram 256 GB hafıza bin çeker buna abartıya gerek yok aq
Ayn benim telde pocomarka değeri
marka değeri
valla gerçek öyle cano logo değeri marka değeri elma değeriAyn benim telde poco![]()