Yetkililer bakabilir mi

Selam ben Zafiyetsiz 2 - 3 haftadır spya a giremiorum Sistem bana Forbidden 403 You don't have permission to access this resource. hatası verior sanırım sistem bana...

Selam ben Zafiyetsiz 2 - 3 haftadır spya a giremiorum

Sistem bana

Forbidden 403​

You don't have permission to access this resource.

hatası verior sanırım sistem bana yanlışlıkla ip ban attı sanırım bir fikrim yok halen

spy da vpn koruması falan var onla da giremedim ama suan tor browserdayım ve calısıor cıkıs yaparsam tekrar girebilir miyim bilmiorum

Suan tor browser a göre tor tarayıcısından obfs4 köprüsü ile finlandiyaya finlandiyadan polonyaya bağlanmış durumdayım cıkarsam birdaha giremiyebilirm kendi IP adresimi kontrol edin sistemde banlı falan mıyım

@Nobody @Code Red

Sizi tekrar görmek güzel

Sistem bana

Forbidden 403​

hatası verior sanırım sistem bana yanlışlıkla ip ban attı sanırım bir fikrim yok halen

spy da vpn koruması falan var onla da giremedim ama suan tor browserdayım ve calısıor cıkıs yaparsam tekrar girebilir miyim bilmiorum

Suan tor browser a göre tor tarayıcısından obfs4 köprüsü ile finlandiyaya finlandiyadan polonyaya bağlanmış durumdayım cıkarsam birdaha giremiyebilirm kendi IP adresimi kontrol edin sistemde banlı falan mıyım

@Nobody @Code Red

Sizi tekrar görmek güzel
Bnde olmuştu 3 gün giremedim foruma düzeliyo sonra

Sistem bana

Forbidden 403​

@Nobody @Code Red

Sizi tekrar görmek güzel

@SpyMod 'un şu konusunu incele.

131,715Konular
3,270,557Mesajlar
315,975Kullanıcılar
oscartesinSon Üye
Üst Alt