Bu Arkadaşın @Cihan attığı 10 tlyi geri iade etmeme rağmen hala şikayetini geri çekmiyormuş instagram hesabı istemişti bende parasını vermedim orda haklı olabilir 3 4 saat sonra düşündüm geri verdim parasını ödemeyi aldıktan sonra şikayetimi geri çekmiyorum diye ağlıyor arkadaş istediği yere dava açabilir.
Elimde kanıtlar var ayretten bu arkadaşı tehditten dolayı dava açmayı düşünüyorum instagram hesabı mı 10 TL ye verirsem şikayeti geri çekicem dedi bende parasını attım instagramı veremem dedim özel bilgiler var falan konu böyle şu saatten sonra gitsin istediği yere sikayet etsin sikimde değil

10 TLYE 6 K hesap alıcak ya arkadas Keriz Yerine Koymaya Çalışıyor
Parasını iade Ettiğim halde
Hesap benim
Para Senin
Ve sen parayı kabul etmeyip hesabı kabul ediyorsun senin yapıcagın davayı sikeyim deli oldum suan amk
Elimde kanıtlar var ayretten bu arkadaşı tehditten dolayı dava açmayı düşünüyorum instagram hesabı mı 10 TL ye verirsem şikayeti geri çekicem dedi bende parasını attım instagramı veremem dedim özel bilgiler var falan konu böyle şu saatten sonra gitsin istediği yere sikayet etsin sikimde değil

10 TLYE 6 K hesap alıcak ya arkadas Keriz Yerine Koymaya Çalışıyor
Hesap benim
Para Senin
Ve sen parayı kabul etmeyip hesabı kabul ediyorsun senin yapıcagın davayı sikeyim deli oldum suan amk