Yetkililer Bakarmısınız.

Rating - 0%
Bu Arkadaşın @Cihan attığı 10 tlyi geri iade etmeme rağmen hala şikayetini geri çekmiyormuş instagram hesabı istemişti bende parasını vermedim orda haklı olabilir 3 4 saat sonra düşündüm geri verdim parasını ödemeyi aldıktan sonra şikayetimi geri çekmiyorum diye ağlıyor arkadaş istediği yere dava açabilir.
Elimde kanıtlar var ayretten bu arkadaşı tehditten dolayı dava açmayı düşünüyorum instagram hesabı mı 10 TL ye verirsem şikayeti geri çekicem dedi bende parasını attım instagramı veremem dedim özel bilgiler var falan konu böyle şu saatten sonra gitsin istediği yere sikayet etsin sikimde değil :)

werwerwerwer.PNGEkran Alıntısı.PNG241496199_961053081110731_7343943177687703320_n.jpg

10 TLYE 6 K hesap alıcak ya arkadas Keriz Yerine Koymaya Çalışıyor :) Parasını iade Ettiğim halde
Hesap benim
Para Senin

Ve sen parayı kabul etmeyip hesabı kabul ediyorsun senin yapıcagın davayı sikeyim deli oldum suan amk

Rating - 100%
gidersin paşa paşa ifadeni verirsin ceza alır mısın sanmam etkin pişmanlık çekmese de hakkı hak ettin

Killer

SOYTARI
Rating - 0%
Neticede üyeyi dolandırmışsın, iade yapman şikayet yapmaması için gerekli bir sebep değil. Adminler gördüğü vakitte hak ettiğin cezayı verecektir, konu altında ailevi değerlerinize küfür ederseniz konu kilitlenecektir.

Rating - 0%
Bu Arkadaşın @Cihan attığı 10 tlyi geri iade etmeme rağmen hala şikayetini geri çekmiyormuş instagram hesabı istemişti bende parasını vermedim orda haklı olabilir 3 4 saat sonra düşündüm geri verdim parasını ödemeyi aldıktan sonra şikayetimi geri çekmiyorum diye ağlıyor arkadaş istediği yere dava açabilir.
Elimde kanıtlar var ayretten bu arkadaşı tehditten dolayı dava açmayı düşünüyorum instagram hesabı mı 10 TL ye verirsem şikayeti geri çekicem dedi bende parasını attım instagramı veremem dedim özel bilgiler var falan konu böyle şu saatten sonra gitsin istediği yere sikayet etsin sikimde değil :)

Ekli dosyayı görüntüle 24074Ekli dosyayı görüntüle 24075Ekli dosyayı görüntüle 24079

10 TLYE 6 K hesap alıcak ya arkadas Keriz Yerine Koymaya Çalışıyor :) Parasını iade Ettiğim halde
Hesap benim
Para Senin

Ve sen parayı kabul etmeyip hesabı kabul ediyorsun senin yapıcagın davayı **Küfürbaz** deli oldum suan amk
Ahahha sen beni keriz yerine koydun ben cimere şikayeti ilettim bana dönüş yapmalarını bekliyorum onların izmirdeki avukat arkadaşıma yazdıgimda ise para önemli değil direk cimerden şikayeti aç takibi ben yaparım diye cevap aldım umarım akıllanirsin neymiş bne salakmisim öylemi hmmm anladım aynen bana hakaret davasında aç ama unutma birde ifade verirken sacmalama düzgün ifade ver :) iyi forumlar

Rating - 0%
Ahahha sen beni keriz yerine koydun ben cimere şikayeti ilettim bana dönüş yapmalarını bekliyorum onların izmirdeki avukat arkadaşıma yazdıgimda ise para önemli değil direk cimerden şikayeti aç takibi ben yaparım diye cevap aldım umarım akıllanirsin neymiş bne salakmisim öylemi hmmm anladım aynen bana hakaret davasında aç ama unutma birde ifade verirken sacmalama düzgün ifade ver :) iyi forumlar
ayrıca adam seni cimere vermese sanki para iadesi yapacaktın :D
yaw gitsin istediği yere versin bu saatte n sonra umrumda deil ben kalkıpta ona instagram hesabımı vermem hayırdır amk nerde görulmus böyle bişey

Rating - 100%
Kanka ozaman bana baştan söylesin orospu karı gibi ver hesabı şikayeti geri çekerim demesin beni bunla tehdit etmesin amk
şahsi görüşüm cimere vererek çok iyi yapmış 10tl için milleti tokatlamaya çalışıyosan belli ki yaşın 18 den küçük yargı cezanı vermezse bile ailen verir akıllanırsın

Rating - 0%
yaw gitsin istediği yere versin bu saatte n sonra umrumda deil ben kalkıpta ona instagram hesabımı vermem hayırdır amk nerde görulmus böyle bişey
Whatt ?? Spyhackerz daki hiçbir konularınız silinmez editlenemez hiçbir şekilde loglar tutulur zaten sen 10 TL'ye satarım diye konu açmışsın bende satın almak için başvurdum ama hizmet yok kesin sağlam bir şikayet alıcaksın 😂

Rating - 0%
Ya ne caz yapıyorsun yarramdan çıkan son sperm Sen dava açsan bile davanın başını alırsın bu 1 Ayriyetden Bi şikayeti duyunca götün titremiş iade yapmışsın onu da geçtim böyle delikanlılık yapma sitede ipin gözüküyor ne kadar modemi resetlesende ipini yenilesende bu cocuk senin ipini iletir cimere sonra ağlarsın amk @Cihan haksız mıyım

Rating - 0%
Burayı rastgele forum sanma @Al Simmons ' Dan ip bilgilerini ister ardından iletir cimere ailenle ugrasir cok delikanlilik yapma

131,597Konular
3,269,513Mesajlar
315,511Kullanıcılar
hhhhbbnjjjSon Üye
Üst Alt